pasha34' Alıntı:uno , clio , tipo, palio, eski mercedes, eski suzuki vitara veya samurai jeep, citroen saxo, ....
tavsiye ne edersiniz arkadaşlar 1 sene filan kullanıp satıcam hoşuma giderse 2-3 yıl kullanılabilecek
10 000 lik bilmem 90 lık 88 lik arabaalar 19 20 bin fiyat yazmışlar.. aravba kendini yeniliyor sanki.. 5yıl sonra ii ce hurda olacakdengem' Alıntı:millet kafasına göre zam yaptı.. neymiş sıfır arabalar uçmuş.. ya uçtuysa senin hurda Ferrari mi oldu? Akıl alır şey değil..
Benim yıkamacıda gördüm, ilk sahibinden bir tane bulmuş. Faturası, bandrolleri adam hepsini saklıyor. Hem kaza yapsan canın acımaz, trafikte millet üzerine üzerine geliyor ya, çık bununla yola. Millet senden kaçsın misali. Aklımda bir de böyle bir araba alıp, ön ve arkaya orijinal görünümlü bildiğim şasi'ye kaynaklı demir tampon yaptırdın mı, yok daha ötesi. Pardon var, Toma 
dengem' Alıntı:millet kafasına göre zam yaptı.. neymiş sıfır arabalar uçmuş.. ya uçtuysa senin hurda Ferrari mi oldu? Akıl alır şey değil..
Ama sayın hocam 2-3 yıla kadar kendiliğinden param parça olacak arabaya da 10 bin verilmez ki? Milelt bütçesinden dolayı bu arabalara yöneldi.. ÖTV zammından sonra sıfır arabalara en az 5 bin zam oldu bu da hemen 2.ele yansıdı.. bence saçmalıktı.. yüzüne bile bakmayacağın arabaya adam 12 bin yazmış, beklesin kıyamete kadar belki alan olur..champi0ns' Alıntı:dengem' Alıntı:millet kafasına göre zam yaptı.. neymiş sıfır arabalar uçmuş.. ya uçtuysa senin hurda Ferrari mi oldu? Akıl alır şey değil..
Malın piyasa değerini alıcısı belirler. 1 malı 10 kişi isterse yani talep olursa fiyatı artar. tersten bakarsak sizin malınızı almak için talep eden bulunmazsa ister istemez fiyatı düşecektir. ARz/talep dengesi.
tigraya niyetlenmiştim o fiyata güzel tasarım abs hava yastığı fln var.. bi yorumlara bakıyım dedim sonra vazgeçitm almaktanhakanotuken' Alıntı:tigra al hocam çok az yakar atiktir park sorunu olmaz ayrıca opel kalitesi
hocam 10 bin altı o dediklerin or gibi brodwey skoda felicia gibi aralar alabilirsin 12 olursa opel asta hb 93 model felanda alırsınpasha34' Alıntı:uno , clio , tipo, palio, eski mercedes, eski suzuki vitara veya samurai jeep, citroen saxo, ....
tavsiye ne edersiniz arkadaşlar 1 sene filan kullanıp satıcam hoşuma giderse 2-3 yıl kullanılabilecek