hocam sağol da, tam anlatamadım galiba 2 tane binamız var, aralarındaki mesafe 100m. 1. binadan sanrtral var ve yer altından telefon hattı 2. binaya gidiyor. santralda telefon hattını splitter ile 2 ye bölüp hem 1. hem de 2. binadan modem kullanıp internete bağlanmak istiyorum. bunuda ben buldumxodeda' Alıntı:modemi swith gibi kullanabilirsiniz. bir modeme interneti bağlayıp modemden diğer modeme kablo çekip 2. modeme bilgisayar bağlayabilirsinz.
her iki modemden de internet kullanabilrsinzi.
Senin dediğin şekilde olmaz. Telefon hattının yanına birde ağ hattı çek.horoz_ali' Alıntı:hocam sağol da, tam anlatamadım galiba 2 tane binamız var, aralarındaki mesafe 100m. 1. binadan sanrtral var ve yer altından telefon hattı 2. binaya gidiyor. santralda telefon hattını splitter ile 2 ye bölüp hem 1. hem de 2. binadan modem kullanıp internete bağlanmak istiyorum. bunuda ben buldumxodeda' Alıntı:modemi swith gibi kullanabilirsiniz. bir modeme interneti bağlayıp modemden diğer modeme kablo çekip 2. modeme bilgisayar bağlayabilirsinz.
her iki modemden de internet kullanabilrsinzi.acaba olur mu?
işlemleri yaptım 1. binadan internet var 2. binada şimdilik yok acaba yapmam gereken başka bişey mi var?
denizlerb' Alıntı:ben denemiştim zamanında. 1 telefon hattına 2 modem olmuyor. ilk hangisi açılırsa interneti o alıyor. diğerine hava gazı kalıyor.