1 saat BTY dersi...

Kodla Büyü
Sorun müfettiş gelip gelmeyeceği, gelecekse ona göre gelmeyecekse ona göre davranacağım, kusura bakmayın 2 saatlik ders 1 saatte işlenmez. İşlenirse şöyle işlenir : Çocuklar virüs diye bir şey var haberiniz var olsun, antivirüs diye bir şey de var, Korunmak lazım, haftaya görüşürüz.

Benim merak ettiğim? Siz planlarınızı yeni Maarif modele göre mi yapıyorsunuz? sene başında benim ilçemde maarif model kursuna beni dahil etmediler. sanırım İHL de ders 1 saate düşürüldüğü için.
Evet hocam, ihoda olmamıza rağmen bizi de dahil ettiler tymm kursuna. Mecbur 5lerde yeni maarife göre müfredat.
Ama mümkün değil tamamlamak. Aslında Din öğretimi genel müdürlüğü teknoloji,teknofest.. vs. önem verdiğini vurgulardı hep. Bu ne iştir böyle teknoloji dersinden uzaklaştırılıyor çocuklar.. Haksızlık değil mi bu?...

Sorun müfettiş gelip gelmeyeceği, gelecekse ona göre gelmeyecekse ona göre davranacağım, kusura bakmayın 2 saatlik ders 1 saatte işlenmez. İşlenirse şöyle işlenir : Çocuklar virüs diye bir şey var haberiniz var olsun, antivirüs diye bir şey de var, Korunmak lazım, haftaya görüşürüz.
Müfettiş gelsin de halimizi görsün.. Teorikte 1 saatte verilebilir denen ders pratikte nasıl verilmiyor görsün. Olmayacağı biline biline hangi akla hizmet bir atölye dersi 1 saate sığdırılır.....

Ben planı Seçil Hocamın (bilgebt) sitesinden alıp düzenledim. dersi de onun sitesinden işliyorum. mesela 5lerde yazılım konusuna girmiyorum. sadece açıklamasını verip, seneye göreceğiz diyorum. daha çok donanım parçalarının üzerinde duruyorum. word, powerpoint, görüntü- ses işleme konularını plana almadım. zaten 2 haftada word anlatmak çok zor. sadece canvadan bahsediyorum. ağ konusunu çeşitlerini verip, modem filan anlatıp geçiyorum, ayrıntıya girmiyorum. zaten dediğiniz gibi tatil, sınav derken bazı dersler de gidiyor. sınava yakın çalışma kağıdı hazırlıyorum. sorular da oluyor içinde. sınavda da oradan soruyorum. çalışmayan yine düşük alıyor.

Ekli dosyalar

ilksms
Geri