1 saat BTY dersi...

Kodla Büyü

bogrt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
687
İHO'lardaki arkadaşlarım
1 saat BTY dersiniz nasıl gidiyor? Konularınız yetişiyor mu? Sınavları nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
Öncelikle ben bahsedeyim: Haftalar geçip geçip gidiyor ve ben bu sene doğru dürüst bir şey öğretemeden geçip gidecek gibi görünüyor. Çok huzursuzum bu durumdan... Sınav olayı da hep kafamı karıştırıyor. Haftada 1 saat yapılıp önemsenmeyen bir dersi diğerleri gibi 100-100 yapıp geçmeli mi? İyilere haksızlık olur diye onu da düşünüyorum.
Düşünüyorum ne yapsam diye...
Siz neler yapıyorsunuz?
 
Uygulama sınavı yapacağım
Konuların yetişip yetişmemesi beni bağlamaz
 
hocam tam dediğini şeyi ortaokullarda ders varken yaşıyorduk ve hak geçmesin derken bakanlığa defalarca şikayet edildi önemsiz ders hoca zorluyor bilmem ne sonunda ders gereksiz oldu ve içinden çıkıldı üstüne sözlü olarak uyarıldık düşük veriyoruz
bilmiyorlarki bir ders nasıl değerlendirilirse kriterlere göre yaptığımız değerlendirmelerdi onlar işin sonu o bir saatlerde kalkacak arkadaş göreceksiniz.
 
ilksms
Geri
Üst