Benzer içerikli ingilizce bir site olsaydı alacağı hit ve reklam geliri çok daha yüksek olurdu.sturkmen' Alıntı:çok zor bir site ve sadece getirisi yıllık 1500$
bu işte para yok galiba?
Benzer içerikli ingilizce bir site olsaydı alacağı hit ve reklam geliri çok daha yüksek olurdu.sturkmen' Alıntı:çok zor bir site ve sadece getirisi yıllık 1500$
bu işte para yok galiba?
sturkmen' Alıntı:çok zor bir site ve sadece getirisi yıllık 1500$
bu işte para yok galiba?
sturkmen' Alıntı:çok zor bir site ve sadece getirisi yıllık 1500$
bu işte para yok galiba?
mystreous' Alıntı:Aslında burada bu iş için uğraşan kişilerle aramızda reklam kardeşliği kursak bayağı bi kazanırız.
50 kişilik bir çember oluştursak, herkes herkesin reklamına günde bir kere tıklasa süper olur.
indis' Alıntı:mystreous' Alıntı:Aslında burada bu iş için uğraşan kişilerle aramızda reklam kardeşliği kursak bayağı bi kazanırız.
50 kişilik bir çember oluştursak, herkes herkesin reklamına günde bir kere tıklasa süper olur.
Ben 5-6 sene önce bi grup kurmuştum. 3-5 kişiyle başlamış 200 küsürlere kadar gelmişti..
Şu an sanırım algoritmaları iyice iyileşmiş.. Çok uğraşma derim... Kendi tık ın sana yeter, az olsun temiz olsun.. :wink:
ihsaniye' Alıntı:1 milyona uçmasak yeni sitem var henuz tam hazır değil ama günlük 30 - 40 - 70 aralığında ziyaretçim var henuz reklamla ilgili alt çalışmalarımı da yapmadım hatta sağından solundan ads çıkan sitelerden nefret ediyorum ama düşünsem ne olur nerden başlamak lazım
muallimtamer' Alıntı:imzamda yazan tatil siteme yaz aylarında günlük 3000 kişi giriyor.. 400 reklam tıklanıyor. ortalama 1500 $ gitiriyor... tabiki sadece 3-4 ay...
acer50' Alıntı:indis' Alıntı:mystreous' Alıntı:Aslında burada bu iş için uğraşan kişilerle aramızda reklam kardeşliği kursak bayağı bi kazanırız.
Ben 5-6 sene önce bi grup kurmuştum. 3-5 kişiyle başlamış 200 küsürlere kadar gelmişti..
Şu an sanırım algoritmaları iyice iyileşmiş.. Çok uğraşma derim... Kendi tık ın sana yeter, az olsun temiz olsun.. :wink:
indis, bu grup işinin sonucu ne olmuştu, gelir günlük ne kadar getiriyordu, valla olmadı biz de oluşturalım, google kazanç grubu, GKG
0.04 çok düşük bir miktar. örnek dh 68m görüntüleme var 400*68 27bin küsü eder o da onları kurtarmaz. Tık başına en az 0.1 verir 176.000tl eder ki çok çok fazlasını kazanırlaristbilg34' Alıntı:Hocam genelde %1 tıklanma olur.1.000.000 tekil hiti olan bir sitede;i 10.000 reklam tıklaması olsa ve reklam başına ortalama 0.04 kazansa günlük 400$ kazanır.