Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı gerçekten söylendiği gibi 1 km'den çekiyor mu?
http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-k ... d=bd100376
http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-k ... d=bd100376
Benim bildiğim normal wireless kartlarının böyle bir özelliği yok.wes' Alıntı:güzelmiş, 2 ay kadar önce çıksaydı bunu alırdım.
Neyse bir daha lazım olursa deneme amaçlı bunu almak lazım
ama açıkta da olsa 1 km. menzil olacağını sanmıyorum.
Peki bir soru: Ürünün açıklamasında Bilgisayarınız kablosuz verici olsun diyor, sadece kablosuz yayınları almakla kalmaz, iki bilgisayar arasındaki modem olmadan bağlantı kurulmasını da sağlar diyor.
Bu yeni bir özellik mi yoksa diğer wireless adaptörlerle de bunu yapabilirmiyiz?
monerello' Alıntı:arkadaşlar 1 hafta sonra ürünü almayı düşünüyorum aldığımda size olanları anlatırım savredin biraz![]()
laptopların hemen hemen hepsinde wireless özelliği var. bu tür cihazlara ihtiyaç yok. bunlar masaüstü bilgisayarları kablosuz internete bağlamak için kullanılır. bazı modelleri usb üzerinden bilgisayara bağlanırken bazıları anakarta PCI kart olarak takılır ve kasanın arkasındaki yuvasına kendi anteni bağlanır.karagumruk' Alıntı:bu aracı laptopa mı bağlıyoruz modeme takıp sinyal mı yydırıyoruz nasıl kullanılıyor.
adeministrator' Alıntı:Bu ürünleri kullanırken dikkat etmeniz gereken tek şey radyasyon. Mesela kullandığım ürün benim dizüstü bilgisayarımınkinden çıkış güçü olarak en az 10 kat güçlü bu da 10 kat daha fazla elektromanyetik radyasyon demek. Bunun için de en az 5 metre uzakta tutuyorum aleti kendimden.
USB uzatma kabloları var.seferzafer' Alıntı:adeministrator' Alıntı:Bu ürünleri kullanırken dikkat etmeniz gereken tek şey radyasyon. Mesela kullandığım ürün benim dizüstü bilgisayarımınkinden çıkış güçü olarak en az 10 kat güçlü bu da 10 kat daha fazla elektromanyetik radyasyon demek. Bunun için de en az 5 metre uzakta tutuyorum aleti kendimden.
Hocam ürünü nasıl kendinizden uzak tutyorsunuz bu ürün kasaya usb ile bağlanmıyor mu? Ben mi yanlış anladım :?: