aeness' Alıntı:Hayattan daha fazlasını isteyen, önce elindekileri kaybetmeyi haketmemiş olmalıdır
Şu an saat 00:07 ve bu yazdığınız yazıyla konumuzu bağdaştıramadım.
1- Ben öğrencilerim için istiyorum.
2- Ben kendim için istiyorum; çünki daha güzel ders işlerim ve daha mutlu olurum.
Bilirsiniz, öğretmenliğin en cazibedar tarafı, öğrencinin öğrendiğini görmektir.
Bu hafta sunu hazırlamayı anlatıyordum. Ses ekleme için 2mb bir mp3 (mepeüç) seçtirdim. Ve bilgisayar dondu. sebeb??? bir dakika önce öğrencimin hazırladığı sunuyu kapattırmayı untmuşum!!!!??? . 32MB lık deasa RAMim hernedense yetmedi.
Okullara yeni verilen bilgisayarların RAMi kaç??? 2048 mb (kısaca 2 cigabayt diyorsunuz) 2048/32= ????
Yıl sonu gediğinde öğrencilerimin bilgisayara kaydettiği dosyalar için yer kalmıyor. Video falan kaydettiriyorum ya.... 4 BGyi nasıl bitiriyorlar anlamıyorum

bizim öğrencilerin arasında espri konusu oldu, anlamışsınızdır sanırım. Kolay kolay ekleme de yapamıyoruz yedek parçasını uydurması zor oluyor. Zaten o kadar yılın üstüne birer ikişer iflas etmeye başladılar. Geldiğim günlerde 20 tanesi de çalışıyordu, o günden bu yanı 2 tanesinin anakartı iflas etti, hem de bir tanesinde öğrencim wordde yazı çalışması yapıyordu yanmasını gerektirecek, yaşlılık haricinde bir etken yoktu ortada. Bir tanesi de sonraları iflas etti. Şu an labda düz hesap 17 pc var. Projeksiyonumsu bir alette var tabi. Malumu aliniz o da ilçenin ilk gözdesi olduğu için vakti zamanında gezmediği yer kalmamış. Artık sarıya yakın bir ışık veriyor. E haliyle okunurluğu da çok düşük. İlçeye daha sonradan yapılmış (ben gelmeden az evvel sanırım) yeni labı görünce benimkisine lab gözüyle bakamaz oldum
 bizim öğrencilerin arasında espri konusu oldu, anlamışsınızdır sanırım. Kolay kolay ekleme de yapamıyoruz yedek parçasını uydurması zor oluyor. Zaten o kadar yılın üstüne birer ikişer iflas etmeye başladılar. Geldiğim günlerde 20 tanesi de çalışıyordu, o günden bu yanı 2 tanesinin anakartı iflas etti, hem de bir tanesinde öğrencim wordde yazı çalışması yapıyordu yanmasını gerektirecek, yaşlılık haricinde bir etken yoktu ortada. Bir tanesi de sonraları iflas etti. Şu an labda düz hesap 17 pc var. Projeksiyonumsu bir alette var tabi. Malumu aliniz o da ilçenin ilk gözdesi olduğu için vakti zamanında gezmediği yer kalmamış. Artık sarıya yakın bir ışık veriyor. E haliyle okunurluğu da çok düşük. İlçeye daha sonradan yapılmış (ben gelmeden az evvel sanırım) yeni labı görünce benimkisine lab gözüyle bakamaz oldum