3 tane 5, 3 tane de 6. sınıf var. hepsine de aynı konuları işliyorum ben. Seneye farklı basamak seçeceğim 5 ve 6. sınıflara. Hepsine de aynı soracağım. Ortak sınav yok. Tek öğretmenim okulda.craxx' Alıntı:Güzel olmuş.
Kaç sınıf var hepsine aynı mı sordunuz?
birde ortak olarak 2. sınavı hı yapacaksınız?
Windows'un işletim sistemi olduğunu bilmesi ve bunun yanına bir de linux ya da android'i ekleyebilmesi yeterli benim için. Sorunun değeri de zaten 6 puanlık. Kolay sorular kategorisinde. Tabiki diğer arkadaşlar sınıflarının seviyesine göre değişiklikler yapmalı, katılıyorum bu konuda size.portatak' Alıntı:Hocam ellerinize sağlık. Zaten genel anlamda hepimiz bu soruları derledik. Benim bir önerim var size. İşletim sistemi sorusunda 2'den fazla örnek isteyin bence. Çünkü çocuklar genelde hep windows yazıp geçiyorlar... Diğerlerini de bilsinler...
Teşekkür ederim hocam.Eslivya' Alıntı:Sorular güzel, sayfa tasarımı şık. Teşekkürler... :+1:
Hocam 1 tanesi o şekilde yapılabiliyor sanırım.aykutgultekin' Alıntı:Arkadaşlar 5 ve 6 larda iki sınavı da uygulamalı sınav şeklinde yapabiliyor muyuz? Ben öyle yapmayı düşünüyorum yani öyle planladım ama... Bir sıkıntı çıkmaz herhalde.
Siz de haklısınız. Aslında imkan olsa da her şubeye ayrı sınav yapabilsek ancak o kadar geniş konu işlemedim daha.malcolmx64' Alıntı:hocam gayat verimli olmuş..ancak şahsen ben 14 şubeye giriyorum ve tamamını test olarak hazırlamayı düşünüyorum..aksi halde okumak çok zor olacak..:lol: