1. dönem 1. sınav

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. bu hafta sınav yapıyorum.test. elimde bir sürü soru var ama ben orjinal soru istiyorum. işletmenlik sorularına baktım ordan bikaç tane aldım ama özellikle win 7 de öğrencileri düşnmeye sevk edecek soru istiyorum

o reklamda da adamın önünde bir yığın kağıt falan vardı hiç biri olmamış bunlar benim istediğim gibi değil diyordu. Daha başka daha yeni farklı bişeyler olsun diyodu o açıdan yani.

fbby' Alıntı:
o reklamda da adamın önünde bir yığın kağıt falan vardı hiç biri olmamış bunlar benim istediğim gibi değil diyordu. Daha başka daha yeni farklı bişeyler olsun diyodu o açıdan yani.
+ sonunda da kendi yapmıştı projeyi :D

çocuklara o sorulardan sordum işletmenlik sorularından seçtim onların bazılarını ara ara sınıfta da çözmüştük
hatta her ünite sonu test yapıp o sorulardan da soracağım dedim yine de sadece bir kişi 80 aldı
adam 58-64 alıyor ohhh iye seviniyor :?

ya arkadaşlar sınav tarıhi konusunda esneklik yapabilirmiyiz birde zaten görevlendirmeyim yani fatih projesi kapsamında aslında derse girmemem gerekiyor
ama burda seçmeli ders olarak seçilmiş mecbur boş geçmesin diye giriyorum ama görevlendirmeler geç olduğu için çok konu işlemedim 2 hafta sonra yapayım diyoruum sizce nasıl olur sıkıntı çıkarmı

BBNET
Geri