buka_ Aktif Üye Mesajlar 120 10 Mart 2008 #1 4.1 etkinliğinde bahsedilen klavye tuşlarının basitçe anlatımı. işinize yarar umarım. Ekli dosyalar KlavyeTuslari.rar KlavyeTuslari.rar 872.9 KB · Görüntüleme: 3,452
E emin.umut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 377 14 Mart 2008 #5 Teşekkür butonunu kullanacaktık hani. :?
mpurcuklu Aktif Üye Mesajlar 198 27 Mayıs 2008 #7 Teşekkürler. Çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla ... :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: :+1:
U ucrub_burcu Site Gezgini Mesajlar 94 21 Eylül 2008 #10 sağol hocam gerçekten işime yarayacak. bir fikir de vereyim. ben öğrencilerin klavye tuşlarını tanımaları için mukavvadan büyük bir klavye yapıcam. "öğretmenim shift tuşu yok" gibi sorulara cevap olarak bu klavyeyi kullanıcam
sağol hocam gerçekten işime yarayacak. bir fikir de vereyim. ben öğrencilerin klavye tuşlarını tanımaları için mukavvadan büyük bir klavye yapıcam. "öğretmenim shift tuşu yok" gibi sorulara cevap olarak bu klavyeyi kullanıcam
P PelinKa Üye Mesajlar 2 6 Şubat 2012 #18 Teşekkürler ama indirme link i aktif değil yada ben mi başaramadım indirmeyi anlamadım