1/9 ile 2/9 arasında fark varmı

Kodla Büyü

61>34

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 1/9 ile 2/9 arasında maaş olarak kayda değer bir fark varmı, çünkü e-bordro'da hala 1/9 olarak görünüyorum, bekarım, çoluk çocuk yardımı yok :).. sendikalıyım ve maaşım1670 TL
2/9 arkadaşlar bi kıyaslama yapıp cevap yazablirmi? eğer kayda değer bi fark yoksa hiç uğraşmayayım diyorum, tabi başka götürdüğü şeylerde yoksa..

hocam kayda değer birşey olmaz 2tl olur olmadı 3 olur 4 olur başka da birşey olmaz ama söyle düzeltsinler o ayrı. Senin sorunla alakalı değil ama biz öğretmenlere verdikleri değere bakın yahu, arkadaş il özel idaresine geçen sene girdi bildiğin memur, 2000 TL + 450 TL yemek parası alıyor,işe servisle gidiyor ben 10 yıllık öğretmenim maaşımın 2000 i bulmasına daha çok var, belki o günleri görmeden emekli olurum, insanı meslekten de hayattan da herşeyden soğutuyorlar.

9/1 ve 9/2 diyecektin sanırım...4/1 e düşene kadar hiç fark etmez..eşit şartlardaki 5/1 ile 9/1 arasında en fazla 30-40 lira oynar..

maddi olarak fazla farkettirmez ama 9/2 olduysanız düzelttirin ve geriye dönük farkınızıda alın hocam. Yanlış giderse bu yanlışlar devam eder demwedi deme. 8/1 e inince biraz fark eder ama 5/1 de güzel :)

eski yasaya göre 2 yıla bir kademe vardı(doğuda olanlar için). bizim okulda eleman 35 yaşında 3/1 i :mrgreen:

maaşı 2000 felan

_*_G_S_*_' Alıntı:
eski yasaya göre 2 yıla bir kademe vardı(doğuda olanlar için). bizim okulda eleman 35 yaşında 3/1 i :mrgreen:

maaşı 2000 felan

bende 33 yaşındayım 4/2 siyim :) 3/1 ine daha var :)

3/1'ne gelmiş hocalar var, geyiğine soruyorum toplantılarda hocam senin derece kademe neydi diye :puhaha: tabi bunu kaldırabilecek arkadaşlarımız (abilerimiz) bunlar :wink:

Okula ilden kademe terfi evrakı geldiği zaman geriye dönük farklar otomatik olarak bir sonraki ilk maaşa eklenir ve ödenir hocam. Yine de bir hatırlatın.

BBNET
Geri