1.4 İbiza Referans hakkında yorumlarınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan agd85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam o arabanın sıfırı 28000 değil mi?
geçen ay ben de araba araştırırken satıcı 28000 teklif etmişti. fiyat olarak uygun bence. tabi 2. eli o fiyata alınmaz. 28000 ver sıfır al hocam, milletle muhattap olmaya değmez aradaki fark için.

Hocam burda 27900 e bayii sıfırını satıyor ama manuel vites. otomatik vites için çok iyi fiyat kaçırma derim. arabayı kesinlikle servise gösterip al yoksa sonradan başın ağrıyabilir. şu an focus kullanıyorum 2010 satıp ibiza alcam. uzun süre seat kullandım. kesinlikle kıyaslanmaz...

nemesis' Alıntı:
Hocam burda 27900 e bayii sıfırını satıyor ama manuel vites. otomatik vites için çok iyi fiyat kaçırma derim. arabayı kesinlikle servise gösterip al yoksa sonradan başın ağrıyabilir. şu an focus kullanıyorum 2010 satıp ibiza alcam. uzun süre seat kullandım. kesinlikle kıyaslanmaz...
hocam araba otomatik vites değil manuel. hız sabitleyici filan var baz modeli değil. bi de şu araç var diğerinden bi farkı da yok gibi duruyo ama bilemedim hangisi mantıklı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3834/detay

Yok mu ibiza kullanan arkadaşlar nasıl bi arabadır.

Hocam ben de düşünüyordum bu arabayı ama 2 gün önce sıfır Hyundai İ20 1.2 jump aldım. Şu an için memnunum.

habbe' Alıntı:
Hocam ben de düşünüyordum bu arabayı ama 2 gün önce sıfır Hyundai İ20 1.2 jump aldım. Şu an için memnunum.
hayırlı olsun hocam kaça aldın. i20 seçmende etken ne oldu hocam

bende seat cordoba var ama dediğiniz aracı da 9-10 defa kullandım, benim hoşuma gitti, fakat ben her durumda dizelden yanayım. :)

agd85' Alıntı:
habbe' Alıntı:
hayırlı olsun hocam kaça aldın. i20 seçmende etken ne oldu hocam

27000'e mal oldu hocam. Yakıt, vergi ekonomisi açısından iyi olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca çift hava yastığı, abs, ebd, 4 cam otomatik, usb girişi vs. benim için yeterli olduğun düşündüğüm için tercih ettim.

BBNET
Geri