http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 0588/detay
arkadaşlar araba nası. ibiza kullananlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim
arkadaşlar araba nası. ibiza kullananlar varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim
hocam araba otomatik vites değil manuel. hız sabitleyici filan var baz modeli değil. bi de şu araç var diğerinden bi farkı da yok gibi duruyo ama bilemedim hangisi mantıklı.nemesis' Alıntı:Hocam burda 27900 e bayii sıfırını satıyor ama manuel vites. otomatik vites için çok iyi fiyat kaçırma derim. arabayı kesinlikle servise gösterip al yoksa sonradan başın ağrıyabilir. şu an focus kullanıyorum 2010 satıp ibiza alcam. uzun süre seat kullandım. kesinlikle kıyaslanmaz...
hayırlı olsun hocam kaça aldın. i20 seçmende etken ne oldu hocamhabbe' Alıntı:Hocam ben de düşünüyordum bu arabayı ama 2 gün önce sıfır Hyundai İ20 1.2 jump aldım. Şu an için memnunum.
agd85' Alıntı:hayırlı olsun hocam kaça aldın. i20 seçmende etken ne oldu hocamhabbe' Alıntı:Hocam ben de düşünüyordum bu arabayı ama 2 gün önce sıfır Hyundai İ20 1.2 jump aldım. Şu an için memnunum.