hocam toyota'dan ne önerirsin benim bütçeye göre?cam suyu dışında kaput açtırmayan, bir tek marka var bildiğim: TOYOTA
ford: dizellleri 80 bin km sonra cortlar
wolkswagen: dizelleri elektronik olarak sınırlandırılmış, motor bloğu bile patlar zorlarsan.
multijet: (opel ve fiat) zaten turboyla ayakta
toyota dizel: adamlar iddia ediyor, basın basa bildiğinize patlatamazsınızyakıt 100 km hız ile 4 litrenin altında.
ford dizeller 80 bin sonrası cortlar mı?cam suyu dışında kaput açtırmayan, bir tek marka var bildiğim: TOYOTA
wolkswagen: dizelleri elektronik olarak sınırlandırılmış, motor bloğu bile patlar zorlarsan.
toyota dizel: adamlar iddia ediyor, basın basa bildiğinize patlatamazsınızyakıt 100 km hız ile 4 litrenin altında.
cam suyu dışında kaput açtırmayan, bir tek marka var bildiğim: TOYOTA
cam suyu dışında kaput açtırmayan, bir tek marka var bildiğim: TOYOTA
Aynen, ben de de fiesta ve focus var 200.000 km sadece yağ değişimi yaptırdım. arkadaşlar ortamı boş bulunca coşmayınBurdan Fordun dizel motorları 80.000 de cortlar diyen arkadaşa sesleniyorum. 1.4 TDCI fiesta aracımın 161.000 km de sana selamı var.![]()
hele ki yoğun trafikte uzun süre kalma durumun çok oluyorsa zaten otomatiğinde şanzıman koruması var, bir süre sonra ötüp duruyor.
yoğun trafik durumu yoksa otomatik tavsiye ederim.
hocam burada ne demek istediniz. Yoğun trafik varsa MMT mi tercih edilmeli tam otomatik mi? Biz de babama almayı düşünüyoruz ama MMT olması düşündürüyor. Bir de 40000Tl bütçeyle alacağımız araçlar 200bin km ye yakın olduğu için babam dizel yerine LPG li olmasında ısrar ediyor. LPG de de seçenek azalıyor. Çoğunlukla 4d satılıyor.
hocam fiesta nasıl dizelini almayı düşünmüştüm ben de.Kronik sıkıntısı mı var.?son zamanlarda gördüğüm, arabalar için yapılmış en boş yorumlarından biri. sadece toyota kullanıp diğerlerini öldürmek de neyin nesi ? Fahri Toyota elçisi misiniz ?
Hocam o bütçelere çıkıyorsan B segment değil de C segment araçlara bakmanı tavsiye ederim. Sürüç keyfin daha da artar. keza güvenliğin de öyle. Periyodik olarak bakımı yapılan arabalar, kronik bir sorunu yoksa sanayiye götürmez zaten adamı.
Arkadaşın dediği gibi ford'un dizeli 80binden sonra falan patlamaz.
wv için yaptığı yoruma sadece güldüm.
İlla HB alacaksanız focus hb veya astra hb alın. Ki ben hb de tavsiye etmiyorum.
Bunu 3 yıl fiesta kullanan biri olarak söylüyorum![]()