1.2 tdi motor nasıldır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan es911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Fiat 1.4 fire 77hp motordan daha performanslı olacağı kesin. wolkswagen polo da var o motor değil mi?

Bende polo var 1.2 tdi.3 silindirli 75 hp 180 tork var.Performans yeterli yakıtı tam test edemedim sarı yakınca 190 tl depoyu doldurdum km yi sıfırladım bakalım sarı yanasıya kadar ne kadar gidecek. 1000 km gider diye düşünüyorum.Bastımmı gaza gitsin derseniz performans sizi üzer. Eskiden 1.4 tüplü fiestam vardı 2004 model 1 . 2. ve 3. viteste daha atikti diyebilirim.Bu araçtada turbo var devir 2 yi geçince vites değiştirmezseniz turboya takıyor hızlanıyor.Yokuşlarda şimdilik beni üzmedi ama tam test edemedim daha 2 haftalık araç.Trendline ve blumotion modelleri var.blumotionlar 4.000 tl kadar daha pahalı çelik jant start stop vs gibi dolu modeli oluyor.
Genel olarak vergi düşük ww olduğu için daha konforlu(fiestaya kıyasla) ve torku yüksek bir araç.
Buarada https://www.sahibinden.com/seat-ibiza-1.2-tdi ıbıza ikinci eli sadece 4 tane var.

kdoksan' Alıntı:
Performans yeterli yakıtı tam test edemedim sarı yakınca 190 tl depoyu doldurdum km yi sıfırladım bakalım sarı yanasıya kadar ne kadar gidecek. 2000 km gider diye düşünüyorum.

Hocam ne yaptın 2000 km ? en fazla 1100 km

2000 yakması demek 10 kuruşun altında yakması demek. Sen bile yürüyerek daha fazla yakarsın hocam :puhaha:

1000 km arkadaşlar yanlış yazmışım:):):) Düzelttim.Öyle bir araç yok zaten şu an.

BBNET
Geri