Final sınvını yarına kadar yapabiliriz değğl mş
bir süre açık kalacakmışFinal sınvını yarına kadar yapabiliriz değğl mş
2020000459 - 1.01.01.04.004 - Python Eğitimi Kursu - 01/10/2020 14/11/2020 (CISCO) kursu benim.Python Uzaktan Eğitim Temel Seviye Kursu
09 Kasım 2020 00:01 - 29 Kasım 2020 23:59 | Bu kurs için önerilen süre 3 Hafta
siz başka bir kurstan bahsediyorsunuz sanırım, daha önce başlayan bir kurs galiba sizinki.
Hizmet içi eğitim geçme notu 45 diye biliyorum hocam.FİNALDE GEÇME NOTU KAÇ ACABA
teşekkür ederim hocam hiçbir yerde bulamadım geçme notunu daSınavı tamamladım şimdi. Kolay bir sınav.
Hizmet içi eğitim geçme notu 45 diye biliyorum hocam.
Eğitimin ana sayfasının en altında yazıyormuş.teşekkür ederim hocam hiçbir yerde bulamadım geçme notunu da
teşekkür ederim hocam hiçbir yerde bulamadım geçme notunu da
Refresh yap hocam 10 15 dakika sonra sisteme tekrar giris yap ekraniniz yesil olacak ve yanina yildiz isareti gelecek.get certificated yazacakArkadaşlar bütün çalışmaları ve sınavı yaptım. Yeterli puan aldım fakat sistemden Cisco sertifikası gelmyor. Sizde durum nasıl?
Arkadaşlar bütün çalışmaları ve sınavı yaptım. Yeterli puan aldım fakat sistemden Cisco sertifikası gelmyor. Sizde durum nasıl?
Sınav türkçe ve bölüm testlerinden kolay, rahatlıkla sınavı yapabilirsiniz. Programlamayı ilk kez alanlara göre sorular hazırlanmış, eğitimde çözülen örneklerde var.arkadaşlar bölüm sonu testlerine bakarak final sınavı nasıldı daha mı zor daha mı kolay?
teşekkür ederim cevap için.Sınav türkçe ve bölüm testlerinden kolay, rahatlıkla sınavı yapabilirsiniz. Programlamayı ilk kez alanlara göre sorular hazırlanmış, eğitimde çözülen örneklerde var.
Kolaydı. Bölüm sonu soruları ingilizce ve bilenlere yönelik olunca zor geliyor.arkadaşlar bölüm sonu testlerine bakarak final sınavı nasıldı daha mı zor daha mı kolay?
Bilgisi olan arkadaşlarımız varsa acil cevap yazabilirseniz sevinirim,part1 ve finali geçtim ama part2 oldukça zordu ama geçmemiz gerekiyorsa 2. Hak Denememi yapacağım , sanırım testi 2. Kez yanıtlayabiliyoruzArkadaşlar eğitimde başarılı olmak için part 1 ve part2 testlerinde başarılı olunması mi gerekiyor?(final sınavının yanı sıra)
Gerekmiyor hocamBilgisi olan arkadaşlarımız varsa acil cevap yazabilirseniz sevinirim,part1 ve finali geçtim ama part2 oldukça zordu ama geçmemiz gerekiyorsa 2. Hak Denememi yapacağım , sanırım testi 2. Kez yanıtlayabiliyoruz