0 km DAIHATSU TERIOS 1.5 otomatik ???

Kodla Büyü

slh040

Site Gezgini
0 km DAIHATSU TERIOS 1.5 otomatik arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı yada kullanan?? almayı düşünüyorum ama karar veremedim diğer seçenek FORD Focus HB TDCİ

hocam bencede karşılaştırdığın arabalar çok uç nokta ama eski focus kullanıcısı olarak kesinlikle sıfır dizelini tavsiye ederim yıllarca problemsiz binersiniz ama diğeri konusunda bilgim yok

slh040' Alıntı:
0 km DAIHATSU TERIOS 1.5 otomatik arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan var mı yada kullanan?? almayı düşünüyorum ama karar veremedim diğer seçenek FORD Focus HB TDCİ

hocam ben terios kullandım. arabamıda 3 hafta önce sattım. arabamdan çok da memnundum. ancak ikinci elde arabayı satman çok zor. bu yüzden bana sorarsan kesinlikle TERİOS ALMA. 39-40 lira verip alırsan eğer inan 2 yıl sonra 28 satınca sevinirsin. eğer 39-40 civarı paran varsa git caddy al rahat et. kazaya karıştığım fordlar ya çürüktü ya da tüm fordlar aynı. bu arada kaskoları da pahalıymış haberin olsun.

fanfatih hocam karşılaştırdığım arabalara Baktım ikisinide inceledim bana farklarını sölermisiniz ??

Terios saydıklarınız arasında son tercihiniz olsun.Gerçek bir SUV görüntüsü yok,iç aksesuar,malzeme oldukça zayıf.Araç içi bir SUV için dar.

BBNET
Geri