0 Km Araç fiyatları neden değişken?

Kodla Büyü

Phascolarctos cinereus

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba,
arkadaşlar 0 km araçlarda ilden ile galerilerden, bayilere fiyatlar çok değişken. 30 bin liralık arabada 2-3 bin liraya kadar çıkabiliyor fark. bayilerde 0 km araçlar için pazarlık söz konusu mu acaba? bilgisi olan arkadaşımız var mı?

bayiler kendi kar paylarından indirim yapıyorlardır, sürümden kazanmak için ;)

rtyucel' Alıntı:
bayiler kendi kar paylarından indirim yapıyorlardır, sürümden kazanmak için ;)

bir de yıllık hedefledikleri satışa ulaşamazlarsa o sayıya ulaşmak için de kar paylarından indirim yapıyorlar. Anlaşmayı bozmamak için (otomotivde olmasa bile) sıfır kar ile bile satış olabiliyor.

Phascolarctos cinereus' Alıntı:
Merhaba,
arkadaşlar 0 km araçlarda ilden ile galerilerden, bayilere fiyatlar çok değişken. 30 bin liralık arabada 2-3 bin liraya kadar çıkabiliyor fark. bayilerde 0 km araçlar için pazarlık söz konusu mu acaba? bilgisi olan arkadaşımız var mı?

sıfır km dahi olsa araç fiyatları farklı illerin dışında aynı ilde bayiden bayiye bile farkedebilir.pazarlık tabikide mümkün.

hocam Yerköy'deyken kesinlikle 0 ( sıfır ) araba alma, ben aldım pişmanım :(

yolları yapılana kadar bekle diyecem ama senin askerlik yetmez :D

haha :) yolları süper, hele bide yağmur yağınca, ben tavşanlıdan çok çamurlu diye şikayet ederdim. burda çamur yok. direk göle dalıyorsun :D yerköy içinde ihtiyacım yok. öğretmen evi ile okul yakın. tokata giderken otobüs işi sorun oluyor. erken gidebilmek için 4 saatlik yolu 12 saatte gittim :( artık yeminimi bozdum. bakalım hayırlısı

BBNET
Geri