🟢 [BBNET Onaylı] BlocKodlama — %100 Maarif Modeli Uyumlu Bilişim & Kodlama Eğitim Platformu

Kodla Büyü

blockodlama

Aktif Üye
✅ Bu konu, BBNET yönetiminin izni ve onayı ile açılmıştır. — BBNET Onaylı
blockodlama_forum_kapak.webp

Değerli meslektaşlarım, merhaba,

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerinde sınıf yönetimini kolaylaştıran, müfredat akışını interaktif hale getiren kapsamlı bir platformu paylaşmak istiyorum: BlocKodlama. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile %100 uyumlu, sahadaki öğretmen ihtiyaçları gözetilerek geliştirildi.

🎯 Tek platformda neler var?
🧩 Dizge (Scratch tabanlı) editör — bulut kayıt + öğretmen panelinden anlık takip
🚀 BlocKod Atölyesi (Blockly) — 9 tema, 90 seviye; döngü/koşul/algoritma oyunla
📚 Algoritma & Hata Ayıklama (Debug) — analitik düşünme, hatadan korkmama
🎨 Dizge Galerisi / Sınıf Stüdyosu — öğrenciler projelerini paylaşır
📊 Sınıf yönetimi + kazanım bazlı detaylı raporlama
🏆 XP, seviye, rozet — öğrenci için kodlama bir maceraya dönüşür
🤖 RoboDizge (Arduino robotik) — Robotik projeleriniz için arduino desteği

Kısacası: siz öğretmenliğe odaklanın, gerisini platform halletsin.

🎁 BBNET üyelerine özel %15 indirim — Kupon: BBNET15

🔗 Hemen ücretsiz inceleyin: https://blockodlama.com

Önümüzdeki günlerde her bir aracı ekran görüntüleriyle tek tek tanıtacağım,
takipte kalın. Soru, görüş ve eleştirilerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
İyi dersler! 🙌

Gecen yıl kullandım gerçekten harika bir sistem ders işleyişini cok kolaylaştırıyor elinize sağlık
Çok teşekkür ederiz, böyle geri bildirimler bizi gerçekten mutlu ediyor 🙏 Meslektaşımızın da değindiği gibi BlocKodlama, ortaokulda kodlama dersini hem öğretmen hem öğrenci için kolaylaştırmak üzere tasarlandı.

Kısaca neler sunuyor:

🎯 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne %100 uyumlu hazır içerik — sıfırdan hazırlık derdi yok, açıp derse girebiliyorsunuz.

🎮 Öğrenciler için oyunlaştırma: Blockly tabanlı 90 seviyelik algoritma uygulaması, adım adım ilerleme, rozet ve puanlarla öğrenci severek öğreniyor.

🤖 Dizge & Arduino: Blok tabanlı görsel programlamadan gerçek robotik uygulamalarına kadar tek platformda.

👩‍🏫 Öğretmene kolaylık: Sınıfını oluştur, öğrencilerini ekle, ilerlemeyi ve başarıyı canlı takip et. Ödev, sınav ve raporlar tek panelde.

🏫 Özel okullar için: Kurumsal panel ile okul geneli takip, veliye görünür kazanımlar ve öğretmenin iş yükünü azaltan hazır dijital altyapı.

Geçen yıl kullanıp memnun kalan meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz — bu yıl sistemi daha da geliştirdik. 💙

Ücretsiz denemek ve incelemek isteyen herkesi bekleriz 👉 blockodlama.com

ilksms
Geri