“Sıfır Aracın Üçüncü Alıcısı Oldum”

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Mesajlar
13,082
Sıfır araç satışında yok dedirtecek bir şikayet. İzmir’den İ.A’ya sıfır araç satan otomobil bayisi pazarlık biter bitmez “Plakanız hazır” dedi. Durumdan şüphelenen şikayetçinin aracı sorgulatması sonucu gerçek ortaya çıktı. Araç ilk önce her işlemi tamamlandıktan sonra birine satılmış kişi aracın parasını ödeyemeyince tekrar bayiye satılmış ve daha önce başkasına satılan araç son olarak ise İ.A’ya satılmış.


Sıfır Araç Alacaklar Aman Dikkat

“Sıfır diye ikinci el araç satılmış” şikayetlerine alışmışken http://www.sikayetvar.com’a gelen “Sıfır diye üçüncü el araç satılmış” şikayeti yok artık dedirtti. İzmir’den bir otomobil bayisinden sıfır araç satın alan İ.A. sıfır araç alacakları uyararak yaşadığı şaşırtıcı olayı şöyle anlattı:

“Üçüncü el aracı bana sıfır diye sattılar. Araç pazarlığı sonrası kredim onaylandıktan hemen sonra aracın plakası hazır dediler. Sıfır aracın plakası hemen nasıl hazır olur diye şüphelendim. Aracı aldım trafik polisi bir akrabama durumu anlattım. Oda böyle bir durumun söz konusu olamayacağını belirtti ve şüphelendi. Plakayı sorgulattığında şaşırtıcı durum ortaya çıktı. Bu araç daha önce başkasına satılmış sonra tekrar bayi aracı geri almış. Daha sonra bayiden gerçeği öğrendik. Araç tüm işlemleri tamamlandıktan plaka işlemleri bittikten sonra birine satılmış parasını denkleştiremeyince aracı bayi tekrar geri almış. Araç trafiğe hiç çıkmadı denildi. Sıfır araç alacaklar aman dikkat”

kaynak:sikayetvar
 

Ekli dosyalar

  • araç.jpg
    araç.jpg
    52.1 KB · Görüntüleme: 983
araç trafiğe çıkmamış temiz ve uygunsa birde satıcı kazık atmayıp veriyorsa sorun ne ??
 
hocam bu durumdaki araci satarken sifir aldiginizi ispatlamak zor olur, bir de sifir alan kisinin niye midesi bulansin ki boyle seylerle. bence haber dikkate alinmali.
 
satııcı durumu kendisine her şekilde bildirmeliydi. Kötü niyeti olup olmaması değil ki sorun, arabanın hikayesi neyse anlatması lazım. Gerekirse duruma göre indirim yapar veya yapmaz. Alan adamın da işine gelir yada gelmez.
 
Konuda sürü psikolojisi hakim sanırım.
Eğer bu saçma bir haberse senin yorumda otomatikman saçma oluyor.
Arkadaşlar adam sıfır araba alıyor nereden bilsin bu araba 15.000 km binilmemiş servisin km düşürmüş olabileceği aklınıza gelmiyor mu?
Sıfır araç diye tavanı değişmiş kapısı kaputu değişmiş çok araba gördük alan kişilerde bu arabaları sıfır niyetine almışlar.
Burada adamın kandırılmış olması söz konusu yoksa sen pazarlıkla 3 .000 TL aşağısına almışsan neden olmasın.
Biraz araştırın sıfır arabalarda neler var neler okuyun kendiniz görün.
Adam salak herhalde araba alıp internette kendi arabasını karalayacak. :sleep:
 
Geri
Üst