“Ocean Tower” iOS ve Android Cihazlarda Oynanmaya Başlandı

Kodla Büyü

adalarda

Üye
Mesajlar
22
İddialı Sualtı Yönetimi Oyunu “Ocean Tower” Dünya Çapında Eşzamanlı Olarak iOS ve Android Cihazlarda Oynanmaya Başlandı

Mobil oyunlar şirketi olan flaregames GmbH, bugün stüdyonun stratejik yönetim oyunu Ocean Tower'ın piyasaya çıkış tarihini duyurdu. Ocean Tower 31 Mayıs 2012 tarihinde, AppStore, Google-Play ve diğer Android piyasalarına girdi. Oyun ücretsiz ve oynanabilirliği geliştiren uygulama içi alımları destekliyor.

Oyuncular Ocean Tower’da, okyanustaki devasa bir binanın yöneticisi rolünü üstleniyor. Kuleyi adım adım, kat kat inşa ediyorlar. Oyuncuların binada yaşayacak yeni kişiler bulmaları ve onlara mağazalar, eğlence ve eğitim fırsatları sağlaması gerekli. Kısacası, kuleyi denizin ortasındaki tamamen işlevsel, yaşanabilir bir habitat haline getirmeliler. Oyuncuların yaşayanları mutlu etmek için kuleyi dikkatle planlamaları ve sürekli geliştirmeleri gerekiyor.

“Ocean Tower en başından itibaren gerçekten iddialı bir konseptti,” diye belirten flaregames Teknik Direktörü Matthias Schindler sözlerine şöyle devam etti: “Sürdürülebilirlik meselesine oyunlarda pek rastlanmıyor. Nihayet planımız işe yaradı: Ocean Tower büyük bir eğlence sunuyor. "

Resmi Web Sitesi: http://www.ocean-tower.com
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=QmrLDByh1KE
Basın kitini indirme:http://dl.dropbox.com/u/60983684/OCEAN%20TOWER%20EPK.zip
itunes Linki: http://itunes.apple.com/tr/app/ocean-to ... d503545905
Google play Linki: market://details?id=com.flaregames.oceantower


ÖĞRENMESİ KOLAY AMA KARMAŞIK
Oyuncular oyunu hızla öğrenip, haftalar boyu oynuyorlar. Aşama aşama yayınlanacak daha fazla yeni iş, enerji santralleri ve diğer eğlenceli eklentilerle, her zaman yapacak bir şeyler var.

PLANLAMA VE VERİMLİLİK
Kuleyi kat kat, hem yukarıya hem de denizin derinliklerine doğru aşağıya genişletirken, sistemlerinizin getirisine ve verimliliğine dikkat edin.


SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Yurttaşlarınızın eğlence, beslenme ve diğer ihtiyaçlarını karşılayın. Kısıtlı alanla çalışın ve Ocean Tower’a güç sağlamak için, rüzgar, akıntı ve güneş gibi doğal kaynaklardan yararlanın.

ÜCRETSİZ VE ADİL
Ocean Tower AppStore ve Google play dahil Android piyasalarında ücretsiz olarak bulunabilir. Oyun, uygulama içi alımları destekliyor ve oyuncular oyunu hızlandırabiliyor. Elbette oyun hayat boyu ücretsiz olarak oynanabilir.

TUTKUYLA YAPILDI ♥
Ocean Tower, bir Alman mobil oyunlar stüdyosu olan flaregames’in ilk oyunu. flaregames'te deneyimli oyun geliştiriciler akıllı telefonlar ve tabletler için harikulade oyunlar geliştirmek üzere genç yeteneklerle birlikte çalışıyor. Daha fazla bilgi edinmek için şirketin blogunu ziyaret edin.
 
Geri
Üst