hocam olayın yükseklik alçaklık boyutunu hiç düşünmedim böyle bakış açısını düşünmem de.serkanozen1' Alıntı:Bu dediğin arabalar gerçekten orta sınıf mı?
Ya sen çok yükseklerdesin yada biz alçaklarda hangisi anlayamadım.
sahibinden.com ilgili araç arama örneğiErtunc' Alıntı:2008-2009-2010 Model Audi A3 1.4 TFSİ Manuel Sportback sizin icin en iyi model masraf cikarmayan motoru odul almis yakit tuketimi devirsiz kullanimda cok iyi bir motor. 125 hp motoru yuksek performans sagliyorbu arac (A-3 1.4 TFSI Sportback 125hp Manuel vites) ailemizde var kullaniyoruz memnunuz.
100km de
sehirici 7-8,5 lt
sehirdisi 5.5lt
sakin kullanimdaki verilerdir.
Full Kaskosu 1200tl hasarsizlik %30 iken.
Yetkili serviste yag degisim bakimi 450 TL.
Agir bakimlar 2bin TL.
hocam tabiri yerindeyse derler yaa "zirveye çıkmak kolay zirvede kalmak zor"pisagorean' Alıntı:Hocam alabiliyosan kullanip kullanmamana bakma al derim. Zaten ikinci el piyasasina gerek yok omurluk araclar bunlar. Yillarca binersin. Emekliligini gorursun zaten bunlarla.
cyln' Alıntı:teşekkürler bilgi için... peki hocam kullandınız mı ya da yakınınız var mı? hani bagajını filan biliyor musunuz?
2.çocuk bebek oldugundan hani malum bagaj lazım. bir sedana yakın olur mu?
arkadasın hb focusuna çocugun arabasını attıgımızda kapatamamıştık da...
burada bana golf sanki çok yakıyor gibi geldi bana.aracın özellikleri: golf tour 2008 full
yakıt tüketimi Lpg: 1 depo ile 280-290 km ş.içi gidiyorum ş.dışı 330-340 km gidiyor 1 depo 30-31 lt alıyor benim araç
benzin sanırım 100 km de 10 lt yakıyor ş.içi..bayagı oldu benzinde kullanmayalı..ş.arası 7,5 lt civarı
evlenip çocuğa karışınca arabanın ne kadar da şart olduğunu anlarsınız hocam.Mr.Spermata' Alıntı:Arabaya vereceğim o kadar parayla dünyanın yarısını gezerim
hocam ilanlardan simdilik fiyatlara bakıyorum gercekte gidip incelemişliğim yok. ama görebildiğim kadarıyla 37-50 bin arası A3-A4 bulunabiliyor. haa bulunabilen bu arabaların km-model yılı ne durumdadır onu bilmiyorum. hani atıyorum 2000 model 100.000km bi hundai vs. ölüdür ama 1998 model audi 150.000km bile olsa ona ve birçoklarına göre canavardırpisagorean' Alıntı:Su an audi mercedes motorlari bircok arabaya gore hem ekonomik hem performansli. Zaten muhendisleri bunun icin calisiyo. Hem performans hem ekonomi hem de konforu bir arada tutmak amaclari. Tabii tutup ekonomi yapalim diye o guzelim kasaya 1.2 motor koymuyolar elbette. Yani su an 1.6 motorlarinin yatik tuketim degerleri diger markalara cok yakin. Yani hocam segmentine gore degisir. Ama orta sinif icin urettigi arabalarda diger orta sinifla ayni tuketimi yapar. Ama araclar audi mercedes onun orta sinifi diger markalarin ust sinifi fiyatinda olur.
s40 C sınıfı değil mi? bir de hangi modeli?asam2263' Alıntı:4 büyükleri yazarken neden hep Volvo unutulur yazılmaz.. bnece Volvo al sen evet Volvo al sağlam araba evet evet Volvo al rahat et..çünkü ben de s40 var güzel araba D segmenti arabanın kralı bence Volvo..
her_dem' Alıntı:Bazi yorumlara bakiyorum bu kadar para memura fazla falan. Hocam niye caliyorsun. Birak canin ne almak istiyorsa onu al. Baktin masrafi cok oluyor hevesini alinca satarsin. En fazla 2-3 bin liran gider aklinda kalmaz.
Bende 1.4 corolla var. Maliyetleri
650 vergi
650 kasko % 50 hasarsizlik
200 sigorta
3500 yakit
400 bakim
Onun bile bana yillik 6000 maliyeti var. Canin ne cekiyorsa onu al. Baktin pahaliya geliyor sirtinda yumurta kufesi mi var. Satar gidersin