K king Site Gezgini Mesajlar 72 11 Haziran 2008 #1 okullara verilen cs3 ler türkçe kuruluyor da ben inglizce menüler istiyorum.nasıl çevirebilirim.
adiyif Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 468 11 Haziran 2008 #2 kurulum esnasında dıl secenegı vardı dıye hatırlıyorum
osiris Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,113 11 Haziran 2008 #4 direk türkçe kuruluyor hakkaten sıkıntı yahu ingilizce dil paketi de olmaz piyasada. insana gülerler :lol: :lol: :lol: ben de photoshopta çok sıkıntı yaşıyorum. türkçe kurdum
direk türkçe kuruluyor hakkaten sıkıntı yahu ingilizce dil paketi de olmaz piyasada. insana gülerler :lol: :lol: :lol: ben de photoshopta çok sıkıntı yaşıyorum. türkçe kurdum
K king Site Gezgini Mesajlar 72 11 Haziran 2008 #5 ingilizce sürümü üzerinden anlatımılı olan video ders cd si varda oyüzden ingilizce istiyorum.elinde cs3 ingilizce yama paketi olan varsa paylaşsın,yoksa kimsenin yorum yapmasına gerek yok.
ingilizce sürümü üzerinden anlatımılı olan video ders cd si varda oyüzden ingilizce istiyorum.elinde cs3 ingilizce yama paketi olan varsa paylaşsın,yoksa kimsenin yorum yapmasına gerek yok.
ersin_sisman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 509 23 Eylül 2008 #6 ingilizcesi yokmu arkadaşlar bunun ?