hocam dolgu olmayacak kenarlık gibi ama üstleri kırpılmış ve yanlar boş kalmışs_kajmeran' Alıntı:Hocam şekli çizin...
Office 2003 için Dolgurengi-Diğer efekler gibi bişeydi orda resim var ordan alın....
2010 için... Şekli çizin, üste Çizin araçları BİÇİM menüsü var oaraya girin. Şekil dolgusu simgesine tıkladığınızda resim diye bir yer var oradan yapın... Kolay gelsin...
hocam yalnız wordde yapılma şartı vardengem' Alıntı:hocam en kolay ve basit çözümü paintte yapılır bu şekil. ordan da şeffaf seçim aracı ile o şekli alır worrde sayfaya yapıştırırsınız? isterseniz gönderin bana yapayım?
değil hocam o değil onu da denedim ama olmadı bu arada bayağı geliştirdim worde girmediğim yer kalmadı. başka bir yerde bir şeyler mi var aceba gıcık oldumgelecek' Alıntı:![]()
Resmi ekledikten sonra
değil hocam yaa o değil öyle olmayacak resim ovalin içerisinde kare olarak kalacak sadece resmin taşan tarafları otomatik olarak kırpılacak sanırım...gelecek' Alıntı:Metin kutusu değil şekil ekle istediğin şekil mesela yuvarlak sonra siyah kenarlıklı halini seç sekil istediğin gibi olunca sağ tıkla ve metin ekle de ondan sonra git resim ekle
Sonuncu yani 3. seçenek ise önceden gösterdiğim şekilde
![]()
hocam bi anlatıverkaraltan' Alıntı:soru çok açık
her_dem' Alıntı:sınavda olan öğrenci misin sen?