C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 25 Eylül 2012 #1 arkadaşlar öğrencinin birir oturum açılırkın şifre koymuş nasıl iqtal edebiliriz o şifreyi?
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 25 Eylül 2012 #2 Buyur hocam... windows-isletim-sistemi-f84/tum-sistem-sifrelerini-kirin-xp-vista-win-7-t62069.html
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 25 Eylül 2012 #3 abi valla dvd writer bozuk sanırım öyle yepemedım var mı başka yolu basit oturum şifresi vistada nasıl iptal edilir?
abi valla dvd writer bozuk sanırım öyle yepemedım var mı başka yolu basit oturum şifresi vistada nasıl iptal edilir?
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 25 Eylül 2012 #4 oturum şifresi başka yolla iptal edilmez mi ya
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 25 Eylül 2012 #5 ctrl alt delete tuşuna basın kullanıcı kısmına administrator yazın( tabi admin parolası koymadıysanız)
ctrl alt delete tuşuna basın kullanıcı kısmına administrator yazın( tabi admin parolası koymadıysanız)
habbe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,076 25 Eylül 2012 #6 Jandarmada kursum vardı, pclere şifre koymuşlar. Usb leri iptal etmiş. Kasalar mühürlü. Şifreyi öğrenebilmek için 2 gün geçmişti.
Jandarmada kursum vardı, pclere şifre koymuşlar. Usb leri iptal etmiş. Kasalar mühürlü. Şifreyi öğrenebilmek için 2 gün geçmişti.
C crazyman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 284 25 Eylül 2012 #7 abi ctrl alt delete işi yaramıyor xp de falan oluyomuşda vista yüklü güvenli modda falanda açılmıyor bids pilini falan mı cıkarsam ne dersiniz
abi ctrl alt delete işi yaramıyor xp de falan oluyomuşda vista yüklü güvenli modda falanda açılmıyor bids pilini falan mı cıkarsam ne dersiniz
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,729 25 Eylül 2012 #8 windows-isletim-sistemi-f84/tum-sistem-sifrelerini-kirin-xp-vista-win-7-t62069.html bunu kullan o kendi sıfırlar :wink: denedik daha önceleri
windows-isletim-sistemi-f84/tum-sistem-sifrelerini-kirin-xp-vista-win-7-t62069.html bunu kullan o kendi sıfırlar :wink: denedik daha önceleri