şarj yeri sorunu artık ücretlimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dndd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dndd

Süper Üye
Süper Üye
geçen yıl kargoyla istanbula gönderiyorduk şarj yeri problemini ücretsiz yapıyorlardı busene her ile servis vermişler gönderdik tableti para istiyorlar kırılma garanti dışı diyor telpa merkezi aradım biz ilgilenmiyoruz dedi 08002112844 numarasını verdi arıyorum numara hatalı diyor
Sabit telefondan arayınça çıkıyor ama açan yok

Sonunda biri çıktı kırılmanın ücretli olduğunu söyledi e geçenyıl ücretsiz yapıyordunuz diyorum yok efendim olurmu kırılma ücretli diyor e geçenyıl tabletlerin nerdeyse yarısını geri gönderdik şarj yeri kırıldığı için ücretsiz yapıldı diyorum kırılma ücretli diyor başka birşey demiyor vatandaş

bilginiz varsa ne kadara yapılıyor hocam?biz de aynı sebepten tablet gönderecez.en azından fiyatını öğrenciye söyleriz.duruma göre gönderir ya da göndermeyiz.

36 Tl
Hocam tableti gönderirken çocuğun yada velisinin telefon numarasını da içine bi kağıda yazıp gönderin servisten o telefonu arayıp soruyorlar şu kadar masrafı var ne yapalım diye

Hocam niye dert ediyorsun eğer öğrenciden kaynaklanan bir sorunsa öğrenci ödesin. Geçen sene iki öğrencinin tablette sorun çıktı 56 TL istediler, öğrenciler parayı göndermeyi kabul etmediler. Tamir edilmeden geri geldi. Bir başka öğrenci de tableti düşürmüş ekran kırılmıştı ondan para istemeden ücretsiz tamirini yapmışlardı.

bilalca' Alıntı:
Hocam niye dert ediyorsun eğer öğrenciden kaynaklanan bir sorunsa öğrenci ödesin. Geçen sene iki öğrencinin tablette sorun çıktı 56 TL istediler, öğrenciler parayı göndermeyi kabul etmediler. Tamir edilmeden geri geldi. Bir başka öğrenci de tableti düşürmüş ekran kırılmıştı ondan para istemeden ücretsiz tamirini yapmışlardı.
Hocam zaten çocuğun telefonunu yazıp gönderiyorum aramışlar çocuk kabul etmiş mesele o değil geçen yıl ücretsiz yapıyorlardı birde bu tabletlerin şarj yerleri çok dandik çok kolay kırılıyor daha çok tablet gönderecez şarj yerinden o yüzden düştüm peşine

BBNET
Geri