ŞUBAT MAAŞI

Kodla Büyü
birde arkadalar 5/1 bekar teknik öğretmen ne kadar maaş alması gerekiyor...Görev yeri meslek lisesi...benzer arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...bana yatan 1879

hocam az gibi geldi bana
ben ortaokuldayım böteliyim 8/2 1859 yattı
sanki size biraz daha fazla olması gerekmez mi?
sendika yok

benim sendika var tazminat olayları filan olması gerekiyor ama bilmiyorum benimle aynı durumda olan arkadaşlar maaşlarını paylaşırsa sevinirim birde e-bodro kısmında emekli sicil numarası yanlış diye uyarı veriyor.:(

yaka' Alıntı:
birde arkadalar 5/1 bekar teknik öğretmen ne kadar maaş alması gerekiyor...Görev yeri meslek lisesi...benzer arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...bana yatan 1879

sende yanlısklımı var acaba hocam ben 7/3 ü kız teknik bekar vs ... 1950 civarı bbişey yattı . sendikamda var.gerci emsalleri kıyasladıgın zaman aynı alan pek yok hep fark var neyden kaynaklanıyo cozemedim :)

Ben 4/2'siyim. 2 çocuk ve eş yardımı var. Toplam 2218,23 TL yatmış bana. Sendika da var ama, bordro da görünmüyor. Demek ki yatmamış o...

5/1 böte mezunu bekarım. Bu dönem halk egitime atandıgım icin memur atölye dersi diye teknik ögretmen maaşı yapmış yanlışlıkla 1985 tl. Önceki maaşımdan yaklaşık 100 lira fazla :) düzeltecez dediler ama iyiydi böyle

Pazartesi artik konusacam bakalim ne diyecekler....cevabi buraya yazarim :) e bodro acilmiyor gerci

cat33' Alıntı:
Ben 4/2'siyim. 2 çocuk ve eş yardımı var. Toplam 2218,23 TL yatmış bana. Sendika da var ama, bordro da görünmüyor. Demek ki yatmamış o...

sendika parası ocak maaşında yattı hocam.

mesirim' Alıntı:
cat33' Alıntı:

sendika parası ocak maaşında yattı hocam.

Evet , bildiğim kadarıyla sendika parası 3 aylık önden olarak 45TL yatar, dereceye göre ufak farklarla aylık ortalama 10 TL sendikaya yatar. Yani 4.ay nisanda 45, Temmuz 45, Ekim 45 yatar. Yanlış mıyım?

birde bu e-bodroya giriş yapamıyorum neden yapamıyorum onuda anlamış değilim mutemet ile ilgili bilgiler de açılan pencerede açıklamışlar...eğer girebilen varsa farklı bir methodu varsa söyleyebilir mi

YuLiaN' Alıntı:
yaka' Alıntı:

sende yanlısklımı var acaba hocam ben 7/3 ü kız teknik bekar vs ... 1950 civarı bbişey yattı . sendikamda var.gerci emsalleri kıyasladıgın zaman aynı alan pek yok hep fark var neyden kaynaklanıyo cozemedim :)
hocam açık konuşmak gerekirse sendika geçen ay yattı ben bu ayki maaşı 2000 nin üzerinde bekliyordum teknik öğretmen tazminatı gibi şeyler yatmamış sanırım pazartesi öğrenecem bakalım ne olacak...

cat33' Alıntı:

hocam sendika aidatı 3 ayda bir yatar. Ocak ayında 45 gibi yatmış olması gerekir.

yaka' Alıntı:
5/1 teknik öğretmen +1çocuk eş çalışıyor 2031 yattı sendika aidatı ocak ayında yattı.
hocam sen istersen bi muhasebeyle görüş kesin bi sorun var bordroyuda ekledim bak

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    37.2 KB · Görüntüleme: 624
BBNET
Geri