aydin861986
Site Gezgini
askerlik dönüşü 1 şubatta göreve başlayan arkadaşlar ne kadar maaş aldı.
yaka' Alıntı:birde arkadalar 5/1 bekar teknik öğretmen ne kadar maaş alması gerekiyor...Görev yeri meslek lisesi...benzer arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...bana yatan 1879
cat33' Alıntı:Ben 4/2'siyim. 2 çocuk ve eş yardımı var. Toplam 2218,23 TL yatmış bana. Sendika da var ama, bordro da görünmüyor. Demek ki yatmamış o...
mesirim' Alıntı:cat33' Alıntı:Ben 4/2'siyim. 2 çocuk ve eş yardımı var. Toplam 2218,23 TL yatmış bana. Sendika da var ama, bordro da görünmüyor. Demek ki yatmamış o...
sendika parası ocak maaşında yattı hocam.
hocam açık konuşmak gerekirse sendika geçen ay yattı ben bu ayki maaşı 2000 nin üzerinde bekliyordum teknik öğretmen tazminatı gibi şeyler yatmamış sanırım pazartesi öğrenecem bakalım ne olacak...YuLiaN' Alıntı:yaka' Alıntı:birde arkadalar 5/1 bekar teknik öğretmen ne kadar maaş alması gerekiyor...Görev yeri meslek lisesi...benzer arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...bana yatan 1879
sende yanlısklımı var acaba hocam ben 7/3 ü kız teknik bekar vs ... 1950 civarı bbişey yattı . sendikamda var.gerci emsalleri kıyasladıgın zaman aynı alan pek yok hep fark var neyden kaynaklanıyo cozemedim![]()
cat33' Alıntı:Ben 4/2'siyim. 2 çocuk ve eş yardımı var. Toplam 2218,23 TL yatmış bana. Sendika da var ama, bordro da görünmüyor. Demek ki yatmamış o...
5/1 teknik öğretmen +1çocuk eş çalışıyor 2031 yattı sendika aidatı ocak ayında yattı.yaka' Alıntı:birde arkadalar 5/1 bekar teknik öğretmen ne kadar maaş alması gerekiyor...Görev yeri meslek lisesi...benzer arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...bana yatan 1879