Şubat Ek Ders

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2.dönem btr görevlendirmesinde görev yaptığım ilin valilik olurunda olur tarihinden itibaren ek ders ödenmesi yazıyor ve olur 11 şubat da alınmış yani 9-10 şubat ek dersi ödenmiyor. Millî eğitimin hatasını biz çekiyoruz sizlerde durum nasıl acaba ?

murathan21' Alıntı:
2.dönem btr görevlendirmesinde görev yaptığım ilin valilik olurunda olur tarihinden itibaren ek ders ödenmesi yazıyor ve olur 11 şubat da alınmış yani 9-10 şubat ek dersi ödenmiyor. Millî eğitimin hatasını biz çekiyoruz sizlerde durum nasıl acaba ?

Resmiyette bizim görevlendirme 31 Aralıkta bitiyor ve maalesef yeni görevlendirme de 2. dönem başında ancak yapılıyor. Aslında biz 1 ocak itibariyle gayriresmi olarak bu görevi yürütüyoruz. Ancak bizde ek ders ödemesiyle ilgili bir sorun yaşanmıyor. Burası türkiye yöneticiler kendi kafalarına göre uygulama yapıyor.

oasisbilgisayar' Alıntı:
murathan21' Alıntı:

Resmiyette bizim görevlendirme 31 Aralıkta bitiyor ve maalesef yeni görevlendirme de 2. dönem başında ancak yapılıyor. Aslında biz 1 ocak itibariyle gayriresmi olarak bu görevi yürütüyoruz. Ancak bizde ek ders ödemesiyle ilgili bir sorun yaşanmıyor. Burası türkiye yöneticiler kendi kafalarına göre uygulama yapıyor.

31Aralık tarihi nerde yazıyor hocam başlama dönem başı bitiş dönem sonu tarihi değil mi,?

Olur tarihi ne zamansa o tarihten itibaren ek ders yapılır. İlinizin huyunu bilin, ona göre dönem başında okulda kalın yahut kalmayın. Ankara'nın huyu; yazı geç gelse bile olur tarihi dönemin tam başındaki Pazartesi'ye denk gelir, bu yüzden ilk günden itibaren BTR görevimizi yerine getiririz. Her ilde farklı şeyler oluyor.

murathan21' Alıntı:
oasisbilgisayar' Alıntı:
murathan21' Alıntı:

31Aralık tarihi nerde yazıyor hocam başlama dönem başı bitiş dönem sonu tarihi değil mi,?

Aslında bu konuda bile ilden ile değişiklikler var.

Örneğin malatya "İlgi yazı gereği, 03.09.2012-31.12.2012 tarihleri arasında BT sınıfı (15+1 Bilgisayar) bulunan İlköğretim ve Ortaöğretim okullarına Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmesi yapılacaktır" demiş. Bu görevlendirmeyle ilgili hiç bir konuda bir standart yok.

Dün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum:

Ortak binada sabah ortaokul ve öğlen ilkokul olarak 2 farklı kurum var. ben ortaokul kadrosundayım.
İlkokul müdürü öğleden sonra işin varmı dedi. bende ortaokul dersleri13:15 te bitiyor dolayısıyla öğleden sonra okulda olmuyorum dedim. kendi müdürümün yanında bana "olurmu öyle şey ne demek olmuyosun dedi" yüzüne 10 sn süreyle bi baktım ama nasıl baktıysam konu o anda kapandı. Ama şu an ana avrat sövmediğim için pişmanım içimde kaldı.

oasis hocam müdürler eski formatörlük gibi düşünüyor önceden kalıyordu bt öğretmeni formatörse. Bt rehberlik ile ilgili yazıyı ilkokulun müdürüne verin , tereddüt edilen hususlar yazısında belirtilen ilgili maddeleri gösterin verin bakalım o zaman neden olmuyorsun desin bir daha :)

yasarsahbaz' Alıntı:
Olur tarihi ne zamansa o tarihten itibaren ek ders yapılır. İlinizin huyunu bilin, ona göre dönem başında okulda kalın yahut kalmayın. Ankara'nın huyu; yazı geç gelse bile olur tarihi dönemin tam başındaki Pazartesi'ye denk gelir, bu yüzden ilk günden itibaren BTR görevimizi yerine getiririz. Her ilde farklı şeyler oluyor.

tecrübe işte hocam sen kalk pazartesi okula gel nasıl olsa görevlendirme olur diye düşünüyordum :) bundan sonra yazı bana tebliğ edilmeden hiç biyere gitmem .

arkadaşlar alakasız olacak ama geçen hafta perşembe günü ve bu hafta pazartesi günü refakat ederek eşimi hastaneye götürdüm.. refakatçi belgesi aldım. bu ay ki ek dersimden ne kadar kesilir? bilgisi olan arkadaşlar var mı?

dengem' Alıntı:
arkadaşlar alakasız olacak ama geçen hafta perşembe günü ve bu hafta pazartesi günü refakat ederek eşimi hastaneye götürdüm.. refakatçi belgesi aldım. bu ay ki ek dersimden ne kadar kesilir? bilgisi olan arkadaşlar var mı?
bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

wepster' Alıntı:
oasis hocam müdürler eski formatörlük gibi düşünüyor önceden kalıyordu bt öğretmeni formatörse. Bt rehberlik ile ilgili yazıyı ilkokulun müdürüne verin , tereddüt edilen hususlar yazısında belirtilen ilgili maddeleri gösterin verin bakalım o zaman neden olmuyorsun desin bir daha :)

Hocam ilkokulun müdürüne neden yazı getireyim onun salaklığı bu, benim ilkokulla alakam yok kendi müdürüm biliyor zaten görevlendirme şartlarını bi sorun yokki. İlkokul müdürü istiyoki yardımcı olsun, ameleliğini yapayım istiyo. muhatabım bile değil bakışım yetti konu kapandı bile, en azından selam veriyordum artık oda yok, yüz vermeye gelmez.

şimdiye kadar görevlendirme tarihi itibariyle aldım ekdersi görevlendirmelere geç çıkmasına rağmen..ama sizde valilik olurunun ekinde olur tarihinden itibaren ekders ödenir dendiği için açık kapı kalmamış.

Arkadaşlar eğer görevlendirme durumunuz kesin ise fiilen çalışmaya başladığınız günden itibaren yazılır.Geç çıksa bile siz çalışmaya başlamışsanız o zamandan itibaren yazılması lazım bence.

dengem' Alıntı:

Perşembe, cuma, pazartesi 3 gün refakat belgesi aldıysanız hocam 3,4,4 toplam 11 saat ek dersiniz kesilir hocam.

didem.2202' Alıntı:
dengem' Alıntı:

Perşembe, cuma, pazartesi 3 gün refakat belgesi aldıysanız hocam 3,4,4 toplam 11 saat ek dersiniz kesilir hocam.
Yanlışınız var hocam sadece perşembe:3 ve Pazartesi:4 olmak üzere toplam 7 saat kesilir.. Cuma görevine gitmiş hocamız o yüzden cuma günü kesilmez..

iambilisimci' Alıntı:
Arkadaşlar eğer görevlendirme durumunuz kesin ise fiilen çalışmaya başladığınız günden itibaren yazılır.Geç çıksa bile siz çalışmaya başlamışsanız o zamandan itibaren yazılması lazım bence.

dediğiniz ortaokullarda görevlendirmesi yapılanlar için.kadrosunun dışında görevlendirilenler de bu durum geçerli değil.kadrosu dışında başka okulda görevlendirilenler görevlendirilme tarihinden itibaren ekders almaları lazım(işgüzar idarecilere bu anlatılıyor ama bazıları anlamaktan aciz) bu konuyu açan arkadaşın durumu farklı görevlendirilmesinde valilik olur çıkış tarihinden itibaren ek ders yazılması dendiği için mağdur olur

73 saat-9 şubatta başlattılar sağolsunlar Manisa'da.gerçi biz sıkıştırmasak o da olmayacaktı sanırım :D

arkadaşlar kaç saat ek ders verildiğini nereden görebiliyorsunuz?
Eskiden e-bordrodan takip edebiliyordum ama şimdi sadece yatan ücreti görebiliyorum saati nereden görebiliriz?

_MurAy_' Alıntı:
73 saat-9 şubatta başlattılar sağolsunlar Manisa'da.gerçi biz sıkıştırmasak o da olmayacaktı sanırım :D
hocam kursunuz vardır heralde.yoksa 9da bile başlasa 54 saat yapar.yanlış yönlendirme olmasın

_MurAy_' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
_MurAy_' Alıntı:
hocam kursunuz vardır heralde.yoksa 9da bile başlasa 54 saat yapar.yanlış yönlendirme olmasın
evet hocam yetiştirme kurs açtım onu yazmamışım. :)
Yetiştirme kursu nedir acaba?

ordinaryus' Alıntı:
didem.2202' Alıntı:
dengem' Alıntı:

Yanlışınız var hocam sadece perşembe:3 ve Pazartesi:4 olmak üzere toplam 7 saat kesilir.. Cuma görevine gitmiş hocamız o yüzden cuma günü kesilmez..
teşekkürler arkadaşlar..

BBNET
Geri