Şu Passatı Nasıl Bilirsiniz?

Kodla Büyü
kesinlikle uzak dur derim ama yinede fikir senin yakıt parça servis tonla sorun biz 6-7 sene önce sattık kurtulduk.

27000 TL bütçeyle daha yüksek model araçlar alabilirsiniz. En azından parça ömrü dolmamış olur. 1999 model araçlara sırf şekillerinden dolayı bu kadar para vermek sadece başınıza bela almak anlamına gelir.

Kendini kanitlamis bir arac. Temiz kullanilanini bulursan modelli cogu aractan saglamdir. :+1:

az yakması şehir dışı olmasından dolayıdır. ya değilse şehir içinde çok fazla yakar.. kullanım amacına göre al.. genellikle şehir içi gideceksen bu yaştaki araca 27 bin verilmez

Sayın hocam üzerinize alınmayın ama sırf önündeki logo için para vermek isterseniz alın.Onun dışında 1.8 atmosferik motor o kadar kilometre 16 yaş
27000 TL ben olsam vermezdim
Zevk renk meselesi gerçi yine de siz bilirsiniz. Ben olsam yüksek model düşük segment araba alırdım.

Benim tavsiyem;
araç alacaksan herkese danışma, kafanda bir marka model belirle, bunun sorunları varmı diye forumları takip et. Ama bu araba nasıl dersen kimi iyi der, kimi kötü. Örneğin linkini verdiğin araç için çoğu ben almam, bu parayı vermem diyor ama bu parayı ediyor ve alıcıları da var, satılıyor. Bu ülkede toros ve şahinler hala satılabiliyor ise her araç satılır ve alıcı vardır, bunlara çok takılma.
Kendine sor, hangi arabaya binmek istiyorsun diye sonra o arabanın mümkün olduğunca temizini bul ve al, bin. Dünyaya birdaha mı gelcen, başkalarının aklına göre değil kendi aklına göre yaşa.
Bende şahsen Volvo alasım var, şimdi sorsam millete ooo alınırmı, parçası pahalı vs.. O yüzden sormuyorum, yeteri kadar param olduğunca Volvo alır binerim inşallah :wink:

tuncay2744' Alıntı:
Benim tavsiyem;
araç alacaksan herkese danışma, kafanda bir marka model belirle, bunun sorunları varmı diye forumları takip et. Ama bu araba nasıl dersen kimi iyi der, kimi kötü. Örneğin linkini verdiğin araç için çoğu ben almam, bu parayı vermem diyor ama bu parayı ediyor ve alıcıları da var, satılıyor. Bu ülkede toros ve şahinler hala satılabiliyor ise her araç satılır ve alıcı vardır, bunlara çok takılma.
Kendine sor, hangi arabaya binmek istiyorsun diye sonra o arabanın mümkün olduğunca temizini bul ve al, bin. Dünyaya birdaha mı gelcen, başkalarının aklına göre değil kendi aklına göre yaşa.
Bende şahsen Volvo alasım var, şimdi sorsam millete ooo alınırmı, parçası pahalı vs.. O yüzden sormuyorum, yeteri kadar param olduğunca Volvo alır binerim inşallah :wink:
Uzun zamandır bu kadar güzel bir yorum görmemiştim. Her kelimesine katılıyorum :+1:

Hocalarima katiliyorum herkes kendince yorum yapiyor.Sen ne alacagina karar ver hocam gerisini gec.woswos geubuna bindim opele bindim hep yorum yaptilar ford nasil dedim herkes al al al dedi simdi tobe ettim forda.suanda kararimi verdim ilk isim fordu satip seat ibiza yada altea alacam.Ha soruna gelirsek bizde 2000 2002 2004 vardi 2004 duruyor digerlerini sattik pismanmiuiz sattigimiza pismaniz bize gire bu kadar keyifli saglam aslan bir araba yok.ki hala 2004 u satmiyoz mesela.eve gidince 2008 leon var 2004 passat var direk passatin kontagini cebime aliyorum.var sen anla

ben passata bu kadar para verilmez demedim. 16 yaşındaki bir araca bu kadar para verilmez dedim. Varsa 40-50 bin TL niz alın passat. Tabiki bi megane yada linea ile kıyaslanmaz ancak 16 yaşında sınırlı bütçeyle bu tür araç can yakar, masraf açar. Ne kadar temiz olursa olsun her parçanın bir ömrü var. Sonuçta birinin elinde patlar.

tuncay2744' Alıntı:
Benim tavsiyem;
kardeşim sonuçta senin yaptığında bir yorum değil mi?Adam fikir almak istemiş bizde bir yorum yapalım dedik el insaf ne kadar şişirmişsin olayı.Elbette yorumlara bakacak en son kararı kendi verecek.Para kendisinin keyif kendisinin.Selametle.

BBNET
Geri