Şu Html formda e-posta adresi nereye yazılacak?

Kodla Büyü
Hocam HTML dosyasını PHP veya ASP olarak kaydedip gerekli e-posta gönderme kodlarını siz ekleyeceksiniz. Çalışmayı ben de beğendim..

ahmetfx' Alıntı:
Hocam HTML dosyasını PHP veya ASP olarak kaydedip gerekli e-posta gönderme kodlarını siz ekleyeceksiniz. Çalışmayı ben de beğendim..

hocam bu form üzerinde böyle bir çalışma yapıp bizimle paylaşma şansınız olabilir mi acaba?

poet' Alıntı:
Demhar' Alıntı:

daha çok kalacaz bu gidişle takipte..

programlama temelim iyidir. fakat tembellikten dilleri pek öğrenemedim. burada her alan için bir değişken tanımlanacak ve gönder butonuna php nin hazır mail gönderme komutları var onunla istenilen adrese gönderilecek.

tembelim ben tembelim tembeliiimm! :puhaha:

poet' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:

hocam bu form üzerinde böyle bir çalışma yapıp bizimle paylaşma şansınız olabilir mi acaba?

Mesajınızı yeni gördüm hocam, basitçe yapabilirim zaman bulursam. PHP tabanlı olur ancak?

ahmetfx' Alıntı:
poet' Alıntı:
ahmetfx' Alıntı:

Mesajınızı yeni gördüm hocam, basitçe yapabilirim zaman bulursam. PHP tabanlı olur ancak?
PHP tabanlı olur Lütfen!

1.bu iki dosyayı ana klasöre kopyalayın.
2.index.html'yi overwrite yapmasına izin verin.
3. bunları php mysql çalıştıran bir sunucuda veya yerel php mysql sunucusunda yapın.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri