Şu arabaya yorum yapar mısınız?

Kodla Büyü
bu iki aracında dizel olanı rağbet görüyor neden benzinli istiyorsunuz? birde farklı segmenlerdeki araçları kıyaslamak zordur.

Açıkçası çevremdeki veya okuduğum yorumlara göre hareket ediyorum. Dizel araçlarda ikinci ele güvenim azaldı bu yüzden. citroendeki donanım cezbediyor beni ama ilk arabam olacak. Çok sorabileceğim kimse de olmayınca fiesta gibi bilinen, tutulan bir araç mı seçmeliyim diye düşünüyorum?

hocam fiestanın benzinlisi hiç tutulan bir araç değil. fiyatıda çok fazla geldi bana.

anladım hocam teşekkürler yorumunuz için tüp taktırma farkıyla daha da maliyeti artacaktır sanırım.

subversaa' Alıntı:
Açıkçası çevremdeki veya okuduğum yorumlara göre hareket ediyorum. Dizel araçlarda ikinci ele güvenim azaldı bu yüzden. citroendeki donanım cezbediyor beni ama ilk arabam olacak. Çok sorabileceğim kimse de olmayınca fiesta gibi bilinen, tutulan bir araç mı seçmeliyim diye düşünüyorum?

Çok donanım ve bilinen marka isteklerinizin bir arada oldugu bir araba almayı neden düşünmediniz?

Megane-2 mesela fiyatı biraz artırmanız gerekecektir.

eğer ikisinden birini seçecekseniz hocam citroeni seçmenizi tavsiye ederim. çok konforlu ve rahat arabadır.

citroenin Km'si 73500 olarak girilmiş fakat alttaki acıklamada aracın 69 bin kmde oldugu söyleniyor.fotoğrafları inceledğimizde 6900 km olarak aracın göstergesinde bir sayı var .muhtemelen 6900 km bakım km'si..Bakım kmSinin yanına bir sıfır daha koyarak gercek km gibi göstermeye calışmış..73500 ile 69bin km arasında ne fark var.bence fark yok.ama satıcının dürüst olmadığını anlamak için yeterli diye düşünüyorum..Dolayısıyla araç sahibinin diğer söylediklerine nasıl inanacağız?

C4 tercihimdir.Hızlanma,ivmelenme,iç ve dış donanım zenginliği hepsi C4 ü gösterir.
Yalnız 22000TL; benzinli hele ki SX 1.4 model için bu fiyat fazla.

Hocam fiesta kasayı yeniledi, C4 te değişme varmı bilmiyorum ama ikisi farklı segmentteki araçlar. C4 herşeye rağmen iyi. Tüp uyumlumu bilmiyorum bu araçlara ancak benzinli araçlara binmek artık zorlaştı biliyorsun.

Teşekkürler arkadaşlar, Hyundai Getz 1.4 dizel ya da tüplülere yöneldim şimdi de :)

BBNET
Geri