Şu arabaya bakabilir misiniz?

Kodla Büyü
Palio kullanmaıdm hocam hiç daha doğrusu fiat kullanmadım ama pek tavsiye edilmiyor onu söyleyebilirim....

çok seri arabadır ve yakıt neredeyse yakmaz. ben gri-2005 son kasa 31000 de 13.900 e almıştım kardeşime. Son kasaları gayet güzel. Benim aldığımda kaput ve sol çamurlukta boya vardı ama şase sağlam oldugu için aldım. Genelde bayanlar kullanıyor dusuk km denk getirirseniz oldukça güzel olur. Renk solmasıda sıkıntılı bir durum rengi soluk arabaya bineceğine varsın boyalı olsun orjinal olmasına takılmayın

Hocam ilk arabam palio idi. gerçi o 1.4 EL di ama
Eksileri
-Çok yakar az kaçar
-kronik Problemi çok
-işçilik ve malzeme kalitesi, corsa, fiesta, polo gibi araçların gerisinde.
-sürekli bir arızası ile uğraştım, o kadar temiz kullanmama rağmen. tamam yolda bırakmadı ama yolun sonu hep sanayi
Artıları
-Küçük, seri
-parçaları ve bakımları ucuz, herkes anlıyor.
-tasarımı bence güzel
-piyasası nispeten iyi, alırsın satarsın no problem.

Bence önceliği polo ve fiesta ya ver.
Bu arada Allah analı babalı büyütsün şimdiden :)

hocam arabanın boyası güneşten dolayı solmuş ön kaputta bariz belli oluyor.. Satarken sıkıntı çıkarır birde bu sorundan dolayı bu fiyat yüksek gibi en çok 11 bin eder kanımca

erdalzappa' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-temiz-bakimli-lpgli-1.4-16v-polo-ikinci-sahibinden-106471418/detay/
ilgilenirseniz araç bana ait hocam
Hocam ben ilgileniyorum da pazarlık payınız var mı, birde boyaları tam olarak nerelerde.

Hocam ilk arabam palio idi. gerçi o 1.4 EL di ama
Eksileri
-Çok yakar az kaçar
-kronik Problemi çok
-işçilik ve malzeme kalitesi, corsa, fiesta, polo gibi araçların gerisinde.
-sürekli bir arızası ile uğraştım, o kadar temiz kullanmama rağmen. tamam yolda bırakmadı ama yolun sonu hep sanayi
Artıları
-Küçük, seri
-parçaları ve bakımları ucuz, herkes anlıyor.
-tasarımı bence güzel
-piyasası nispeten iyi, alırsın satarsın no problem.

Bence önceliği polo ve fiesta ya ver.
Bu arada Allah analı babalı büyütsün şimdiden
Allah razı olsun hocam

her_dem yazdı:
palio tavsiye etmem. biraz değişik kacabilir ama o paraya yaşınında genç olduğunu düşünerek

http://www.sahibinden.com/mazda-lantis bakmanı öneririm. aklında olması için söyledim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3997/detay bende şu 2001 yeni kasa xsaralara bakmadan karar verme derim (donanım olarak kıyasla )

Evet hocam xsara uygun görünüyor. Özellik ve fiyat olarak. Malatya ve çevre illerden olsaydı gelip bakabilirdim.

hocamın polo temize benziyo eğer hocamda gerçekten satmak istiyosa aranızı bulalım poloyu al hocam.

agd85' Alıntı:
hocamın polo temize benziyo eğer hocamda gerçekten satmak istiyosa aranızı bulalım poloyu al hocam.

Evet hocam gerçekten temiz görünüyor ve özellikleri de iyi.
Söylediğim gibi o fiyat şu anda benim için fazla.

hocam bu palio boya istiyor kaputtan net belli oluyor bu. ayrıca bagaj hacimleri düşüktür eğer çocuk olacaksa sıkıntı yaşarsın.

Hocam benim ilk arabam Palio idi. Ama 1.6 16v HL... 1.2 pek tutulmuyor diye biliyorum. Bir de çocuğunuz olacaksa size küçük gelir. Tecrübeyle sabit. Bence birz daha büyük bir araç bakın...

akrep026' Alıntı:
Hocam benim ilk arabam Palio idi. Ama 1.6 16v HL... 1.2 pek tutulmuyor diye biliyorum. Bir de çocuğunuz olacaksa size küçük gelir. Tecrübeyle sabit. Bence birz daha büyük bir araç bakın...
insan bilene danışınca fikir sahibi oluyor. Teşekkürler hocam.

hocam ben clio hb aracımı sadece bagajı yetmediğinden satmayı düşünüyorum.bu anlamda bagajı büyük bir araç bakmanız bence de daha iyi olur...

BBNET
Geri