Şu an e-okul'a resim yüklenebiliyor mu??

Kodla Büyü

mustafa_ogr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
E-okula resim yüklerken resmi seçtikten sonra sayfa yüklenmeye çalışıyor ama sonra sayfa görüntülenemedi hatası veriyor!!
İki gündür uğraşıyorum yapamıyorum.
Sizlerden şu an e-okula resim yükleyebilen var mı?

Teşekkürler.

Arkadaşlar ben resimleri uygun hale getirdim ama yaklaşık 2 aydır deniyorum hata veriyor.
resmi yüklüyor ama kaydet diyince hata alıyorum. bende mi sorun var yoksa atladığım biryer mi var anlamadım.
yükleyebilen varmı acaba?

Hocam bendeki sorun, boyutunun normalden büyük olmasıymış. Bu konuda uyarı mesajı da vermiyor.

xapex' Alıntı:
Arkadaşlar ben resimleri uygun hale getirdim ama yaklaşık 2 aydır deniyorum hata veriyor.
resmi yüklüyor ama kaydet diyince hata alıyorum. bende mi sorun var yoksa atladığım biryer mi var anlamadım.
yükleyebilen varmı acaba?

bizde de bir öğrencinin fotosu yanlış girilmiş düzeltmek için ne kadar uğraştıysam sizde olan problem bende de oluşuyor. resmi yüklüyor ama kaydet diyince hata oluşuyor.

eokula öğrenci resimlerini yükleyemiyorum. sistem hata veriyor 2 haftadır. ulaşabileceğimiz birileri var mı?

mustafa_ogr' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
eokula öğrenci resimlerini yükleyemiyorum. sistem hata veriyor 2 haftadır. ulaşabileceğimiz birileri var mı?

Hocam ne hatası veriyor?
hocam mesajı geç gördüm.
-----------------------------------------------

Hata Kaynağı:

e-Okul

Hata Açıklaması:

Bu hata geçici bir hata olabilir. Bu nedenle yapmak istediğiniz işlemi bir süre sonra tekrar deneyiniz. Ayrıca hataya ait bilgiler İlsis Merkez Yöneticisine iletilmiştir.
Hata ile en kısa zamanda ilgilenilecektir.
e-Okul Teknik Destek

----------------------------
il memi aradım ama muhattap yok

BBNET
Geri