Şu İki Laptop Arasında tercih içn yardım lütfen

Kodla Büyü
site bilgisayarcı dolu ama yorum yok..kullananlar fiyat ve marka açısından değerlendirme yaparsanız sevinirmmm

asus u arkadaşa tavsiye etmiştim. özellik düşük görünsede asus al derim.150 tl ye birde SSd harddisk al.Allah senden razı olsun diyeceksin hocam.SSD disk i laptop a takınca laptop taki çıkan 1 TB lık harddsik e bir kutu al,olsun sana harici harddisk.1 TB lık harici disk fiyatları en düşük 150 TL olsa sen 1535 e SSD li bilgisayar almış olacaksın.

Ne teknosadan al ne de o bilgisayarları. Akakçe sitesine gir oradan beğen daha iyi daha ucuz.

Daha önce casper kullanmıştım pek memnun kalmadım çabuk ısınıyordu, büyük ihtimalle Asus'un i5 işlemcisi casperdaki i7 işlemciyle aynı performansı verecektir.
asus i7 işlemcili olanlara bak derim.

bunun bir serisi bende var usu gt 540 kran kartlı k53 serisinden inan casper,n i 7lerinden daha performanslı ve de elinizde daha kaliteli bir mal olduğu belli.dış kaplaması da kalileti sanırım içinde kullandığı ram anakart ta görmesemde performansı farklı ekran görüntüsüde kaliteli

nebiyan55' Alıntı:
asus u arkadaşa tavsiye etmiştim. özellik düşük görünsede asus al derim.150 tl ye birde SSd harddisk al.Allah senden razı olsun diyeceksin hocam.SSD disk i laptop a takınca laptop taki çıkan 1 TB lık harddsik e bir kutu al,olsun sana harici harddisk.1 TB lık harici disk fiyatları en düşük 150 TL olsa sen 1535 e SSD li bilgisayar almış olacaksın.
hocam iki sorum var bu yorumunuzla ilgili,
1) değiştirme işini bizim mi yapmamız lazım? sıkıntı olur mu?
2) garantiyi etkiler mi?

mmcs' Alıntı:
Daha önce casper kullanmıştım pek memnun kalmadım çabuk ısınıyordu, büyük ihtimalle Asus'un i5 işlemcisi casperdaki i7 işlemciyle aynı performansı verecektir.
asus i7 işlemcili olanlara bak derim.

işlemcinin aynı performansı vermesii söz konusu olamaz. casper 4, asus 2 çekirdek...

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu ... GHz&id=815

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu ... Hz&id=1480

Ben bu fiyata daha iyilerini bulabileceğin kanısındayım. İkisinden birini alacak olsam casperın daha iyi olduğunu bilerek (Anakartı göremiyoruz tabii genelde casper yazılmayan donanımdan kısar.) asusu alırım.

turapt' Alıntı:
nebiyan55' Alıntı:
2) garantiyi etkiler mi?

garanti "garanti" patlar.

1500tlye i7 nerde hocam..vatanda teknosada baktım en iyi bu gibi..i7 ile i5 arasında çokmu fark var...

asacan' Alıntı:
turapt' Alıntı:
nebiyan55' Alıntı:
2) garantiyi etkiler mi?

garanti "garanti" patlar.
:(

Ben olsam Asus alırdım. Hocam yarını bekle yarın vatanda %30 indirim olacak yarınki fiyatları kıyasla hangisi sana uygun gelirse onu al. Bende yarın almayı düşünüyorum.
Benim bakmadığım markalar.
HP
Acer
Exper
Casper
Baktığım markalar ise
Dell
Lenova
Asus
Sony
Toshiba
olursa Samsung
Eğer bu kadar çıkmışsan sana söylediğim sistem özelliklerine bak
İ7 işlemci
2 GB Ekran kartı
6-8 GB Ram 1600 Mhz
500-750-1000 GB HDD
Bu özelliklerde ve söylediğim markaları kıyasla fiyat performans oranlarına bak. Kendine uygun gördüğünü al.
Yarın güzel bir şey bulursam bende sipariş vereceğim buradan sizi bilgilendiririm.

hasari hocam i5 ve i7 arasında enaz 300-400tl fark var..i5 işlemci işimi görür diye düşünüyorum...1500tlye asusu alacam galiba yarın teknosadan..vatandan nette baktım pek uçuk bir indrim yok...bakalım asus nasıl

blue123' Alıntı:
hasari hocam i5 ve i7 arasında enaz 300-400tl fark var..i5 işlemci işimi görür diye düşünüyorum...1500tlye asusu alacam galiba yarın teknosadan..vatandan nette baktım pek uçuk bir indrim yok...bakalım asus nasıl
Hocam eğer 300-400 TL fark ediyorsa bence de i5 al. Çünkü bu işlemcide kötü değil performans olarak da gayet iyi.
Ben fiyatları incelerken 1700 TL civarında İ7 laptoplar gözüme ilişmişti yarın siteleri iyi bir inceleyin. Ben bulursam sizi de bilgilendireceğim. :)

hasari' Alıntı:
Ben olsam Asus alırdım. Hocam yarını bekle yarın vatanda %30 indirim olacak yarınki fiyatları kıyasla hangisi sana uygun gelirse onu al. Bende yarın almayı düşünüyorum.
Benim bakmadığım markalar.
HP
Acer
Exper
Casper
Baktığım markalar ise
Dell
Lenova
Asus
Sony
Toshiba
olursa Samsung
Eğer bu kadar çıkmışsan sana söylediğim sistem özelliklerine bak
İ7 işlemci
2 GB Ekran kartı
6-8 GB Ram 1600 Mhz
500-750-1000 GB HDD
Bu özelliklerde ve söylediğim markaları kıyasla fiyat performans oranlarına bak. Kendine uygun gördüğünü al.
Yarın güzel bir şey bulursam bende sipariş vereceğim buradan sizi bilgilendiririm.

tecrube ile kesinlikle yukartıda ki verilere katılıyorum ama toshibayı da en son seçenek olsun diğerleri aynı SSD farkını göreceksiniz ssd takın

Garanti konusunda bir şey diyemem.Bence etkilemez.Yarın bir gün garantiye ihtiyaç duyduğunda tekrar hardiskleri yer değiştirirsin.
Bu konuya ben pek takılmazdım açıkçası.Ama aklımda şüphe var dersen limitini yükselt SSD li laptop al.benim döküntüyü bile canlandırdı.
bu arada deiğiştirme işi basit sen yapman lazım

son dönem acer lerde ısınma sorunu oluyor, aslında laptoplarda bütün markalarda genel bir sorun, bütün markalarda var bu sorun. i5, 6gb ram li, 1gb ekran kartlı bilgisayarda 20 dakika sims oynanmıyor, bilgisyar kapanıyor ısıdan. iyi araştırmak lazım, kullanana sormak lazım. vatan indirim yapmadan önce hafif bindiriyor, diğer sitelerde fiyatlar aynı sayılır, indirimi görünce gözü karartmamak lazım.

Casper ucuz mal yapıyor, kasaları hiç hoşuma gitmiyor. Servis imkanları çok geniş çünkü servise en çok ihtiyaç duyulan marka olmakla ünlü...
Herhangi bir teknoloji mağazasına gidin, en çok hangi marka laptop servise gidiyor deyin muhtemelen casper diyecektir.. Casperdan uzak dur derim.

BBNET
Geri