Şotadan güzel bir ayar daha

Kodla Büyü
O kadar paşa var teşebbüs edecek darbe gerçekleşmeyecek içerdekiler onbaşı çavuş değil generaller ,albaylar vs.
Ordunun tüm kademesi darbe yapacak olsa yaparlardı herhalde teşebbüste kalmazdı.
Şike var ama tek suçlu fenerbahçe kendi başına yapmış herşeyi hiçbir futbolcu antrenör başkası yok sadece fener.Bırakın bu işleri asla şike operasyonu değildi hala da değil.O çok sevilen Ünal aysal devleti vatandaşı dolandırsın tertemiz kalsın ama iş fenere gelince yaftayı yapıştır gitsin.Ünal aysalı bi araştırsınlar bakalım kimmiş kimin adamıymış.

Objektiflikten bahsetmek için takım tutmamıza gerek yok.

sizinki objektiflik değil.herkes yapıyor ne olmuş mantığı.ben gs ya da bjk ye temiz demedim ki.fb taraftarının genelinin bu konuda sıkıntısı nedir onu anlamıyorum.kaldıki birçok kişi ceza aldı zaten.futbolcular, antrenörler, başkanlar.illa ki asıl cezayı bu işleri başlatan alır.o zaman neden milanın falan puanı silindi de sadece juve küme düşürüldü.demekki bir ölçü var.ünal aysalın ya da ahmetin mehmetin ne yaptığı bizi ilgilendirmez.biz futboldan bahsediyoruz.iş oraya girerse aziz yıldırım da sütten çıkmış ak kaşık değil...

Fenerbahçe taraftarının bir sıkıntısı yok sıkıntı diğer taraflarda Fenerbahçe ceza almadı diye millet yırtınıyo. Ayrıca İtalyayla burası aynı değil,Milanın başkanı Berlusconi aynı zamanda İtalya Başbakanıydı.

Emrenin oyununu çekemeyenlerin çamur atması bunlar. Herkes kendi kapısının önün süpürsün...

BBNET
Geri