Şimdi gelen soru... (Uzem-Canlı Yayın)

Kodla Büyü
Re: Şimdi gelen soru...

Diğer öğretmenlere koçluk yapacakmışız, çalışma varmış :lol:

Kalıcı çalışma yapılıyormuş, sonuna gelinmiş. :D

kalıcı çözümler için çalışıyorlarmış onun için uzun sürüyormuş.

o değilde Konya dan matematik öğretmeni nasıl bağlandı canlı yayına, tel var mı?

Fatih projesinde bu öğretmenleri çok önemsiyoruz bu çalışma ete kemiğe büründüğünde paylaşılacak diyor. 3 sene oldu kardeşim bu çalışma nezaman ete kemiğe bürünecek.
Artık BT öğretmenlerini kandırmayı bırakın.

anladığım kadarıyla formatörlük görevlendirmeleri olmayacak onun yerine kalıcı kadrolu bir görev verilecek.ama bu görevin içeriği nasıl olacak bizimle paylaşmadan nasıl olacak onu merak ediyorum

Bakanlığı sıkıştırıp eğitici formatörleri bu senede görevlendirmişler. Peki geri kalan 13.000 BT öğretmeni ne olacak. Bize gene ikinci okul göründü. Gene norm fazlası olacaksınız hazır olun.

Kimsenin bir çalışma felan yaptığı yok. Herkes lafı dolandırıp dolandırıp duruyor. Ete kemiğe bürünecekmişmiş te .....

Şöyle bir emailde ben yolladım.
Fatih projesi bizlerin öneminin anlaşılması yerine bizleri son derece mağdur etmiştir. Fatih projesi gerekçesiyle görevlendirmeler gerçekleşmiyor, okullarda yeterli sayıda ders bulunmuyor bu sebeple öğretmenler ikinci bir okula hatta üçüncü bir okula gitmek zorunda kalıyor. Ders olmadığı içinde norm fazlası olmakta. Son bir sene içerisinde 3 okul değiştirmek zorunda kaldım. Yapılan çalışmaların bir an önce sonuçlanmasını ve Fatih projesindeki yerimizin bir an önce belirlenmesini rica ediyoruz.

Hasari........
Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
(İstiklal Yatılı Bölge Orta Okulu Çağlayancerit-KAHRAMANMARAŞ)

ilk mesajda okunanlardan biride benim maildi ismimi söyledi sunucu kısa ve net yazmıştım:

Sayın yetkili anlatıyor ama okullarda BT sınıfları kapatılıyor
Bakan BT dersine gerek kalmadı diyor peki 13000 BT öğretmeni ne olucak
Norm kadro sorunumuz ne zaman çözülecek?
13000 BT öğretmeni ne olucak?
Fatih Projesinde yerimiz var mı?
Saygılarımla

ben hem pazartesi günü bakan varken hem de bugün aradım soru sormak için kayıt yaptırdım ama ne hikmetse bi türlü dönülmedi matematik öğretmenini bağlayana kadar oraya bi bilişim teknolojileri öğretmenini bağlamaları çok daha yerinde olurdu ancak en kaba tabiriyle yemiyo....

BBNET
Geri