Şifresi unutulan tableti açma

Kodla Büyü
Re: Şifresi unutulan tableti açma (kesin çözüm)

Ben birkaç tablete daha önce bahsedilen işlemi uygulamıştım. ama EBADAN TC KİMLİK NUMARASI İLE DAHA ÖNCE ŞİFRE ALINDIĞI İÇİN şifre vermiyor!

başlığı okuyunca formattan farklı bir yöntem sandım.Bu yöntemi zaten uyguluyorduk.Peki reset attığımız tablet yine şifre ekranı ile açılıyorsa sorun ne olabilir? şarj sıkıntısı yok:. Root edilmiş olabilir mi?

Haşarı hocam ben de farklı bir yöntem bulduğunu zannederek konuyu hızla açtım ama :o bildiğimiz yöntemmiş

sami55' Alıntı:
big_bang' Alıntı:
rs.1453' Alıntı:
format atıyorum sonrasında "reboot system now" olan menüler gelmiyor, tablet eski halinde açılıyor hocam.

Şarjının %30'dan aşağı olmamasına dikkat edin hocam hasari hocamın dayazdığı gibi. Gerçi daha bugün bir tablette aynı sorunla karşılaştım. Şarj %80 olmasına rağmen sanırım 10. denemede ancak oldu.

Ne bileyim... :)
Bazı tabletlere format atana kadar göbeğim çatlıyor ya kaç defa denemem gerekiyor. şarjı da olduğu halde böyle oluyor asıl bunun çözümünü bulurlarsa çok sevineceğim ya ...

evet hocam en büyük sorunlardan bir tanesi bu malesef.

tcoalngsau' Alıntı:
başlığı okuyunca formattan farklı bir yöntem sandım.Bu yöntemi zaten uyguluyorduk.Peki reset attığımız tablet yine şifre ekranı ile açılıyorsa sorun ne olabilir? şarj sıkıntısı yok:. Root edilmiş olabilir mi?
Yok hocam root edilmemiş sadece ilk denemede format atmıyordur. Tekrar tekrar denemeniz gerekiyor.

tcoalngsau' Alıntı:

aynı problem bizde de var. 3 defa denememize rağmen yine aynı kilit ekranında kalıyor. Tabletin şarj problemi yok. Bunun bir çözüm yolu yok mudur?

yaklaşık 20 tableti bu yöntemle yaptım. ancak ilk denemede olmuyor. 10-15 den sonra sonuç aldım.

tcoalngsau' Alıntı:
hocam format bittikten sonra, tablet otomatik açılmasın, o yüzden tekrar şifre istiyor.
format bitince en üstteki root seçeneğini manüel olarak okeyleyin, tablet ondan sonra açılsın, tamamdır.

Arkadaşlar buradaki asıl mesele reset işlemini kaç sefer denemenizdir. Reset atma işlemi belki 10 seferi bulabilir. Ancak o zaman mdm duruyor ve reset atılmasına izin veriyor.

sayın hocam bnde bir tane deseni ununutlmuş tablet var dediklerini aynen uyguladım tablet kendini formatladı bekledi bekledi kendiliğinden açıldığında tekrardan deseni sordu bana :)))

biocgr' Alıntı:
sayın hocam bnde bir tane deseni ununutlmuş tablet var dediklerini aynen uyguladım tablet kendini formatladı bekledi bekledi kendiliğinden açıldığında tekrardan deseni sordu bana :)))
en az 7-8 kere denemen gerekiyor hocam ondan sonra oluyor.

savas3457' Alıntı:
biocgr' Alıntı:
en az 7-8 kere denemen gerekiyor hocam ondan sonra oluyor.
+1
Nasıl bir yazılımsa artık anca algılıyor.

Aktivasyon şifresini unutan öğrenciye eba dan yeniden şifremi veriyoruz, yoksa eski şifreye ulaşabileceğimiz bir yer var mı, birde ben bu sene yeni BTR oldum eba'dan kendi kullanıcı girişimle bu şifreyi verebiliyor muyum :?: :?: :?:

istediğin zaman yeni şifre verebiliyorsun.Şifre verebilmen için btr olmana gerek yok okulun kadrolu herhangi bir öğretmeninin eba şifresiyle de verilebilir.

teşekkur ederim hocam test edildi onaylandı 8) , okulun kadrolu öğretmenleri şifre verebiliyor, benim kadrom bu okulda olmadığı için şifre veremiyorum :wink:

EBA'nın sitesini açacak ve buradan girişi MEBBİS ten yapacak. Sonraki adımda EBA şifresi oluşturacak. Bu EBA şifresi ile tabletini aktive ebebilir.

teşekkürler cemilk hocam.
peki merkez ile güvenli bağlantı sağlanamadı sorununu nasıl halledeceğiz?

BBNET
Geri