Şer’i düzende kadın olmak!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teksen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Zekiye YÜKSEL hanım S.Arabistan Riyad Türk Okulu’nda Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği yapmış, izlenimlerini de bir kitapta toplamış...

*Riyad’a yeniden geliyorum. Havaalanındayım. Görevli bayan “bekle” dedi. Tedirgin oldum. Adım Zekiye Osman diye okundu. Soyadımı geçersiz sayıp babamın adı, adıma eklendi.
*Evime girmek üzereyim. Sürekli korna sesi... Döndüm baktım. Mersedes içindeki arap, bir kartona cep telefonunu yazmış, bana gösteriyor. Kadın yalnızca cinsel obje...
http://www.aydinlikgazete.com/m/noyan-u ... 8694.html#

sanki o dediğin sadece arabistanda oluyordu. bizde laik düzen var hiç olmuyor değil mi telefon verme taciz vs.

peh nasıl bir memleketmiş o öyle yaa.
memleket dediğin burası gibi olur. bütün kadınlar kızlar bizim. dokunamasakta görmemiz yeter. maşşalaa memleketimin kızlarına. ne kadarda cömertler.
siz onlara uyup çarşaf marşaf giymeyin sakın.
öyle riyad gibi müstehçen yerlerede gitmeyin bayanlar. maazallah size tel no filan verirler sonra. burası cennet. burda no değil sizi yerlerde sürüyerek telefonun kendisini alırlar sadece.
bende hayranım bu memlekete. 5 yaşında 15 yaşında 25 yaşında farketmez. beğendiysen kıstır bir yerde baktın canını sıktı işin bitince göm biyere gitsin. ama yakalanırsan bikaç sene içerde yatarsın. ee nede olsa kadın değerli burda.

BBNET
Geri