Şehit tacettin Çeribaş Anadolu Lisesi Muallim Klibi

Kodla Büyü
:alkis: Gerçekten Çalışma çok güzel olmuş hocam.
Yalnız bu videoyu izleyenler bu okulun öğrencileri pek oynakmış diye düşünebilir.

gece gece mutlu etti video beni, şu okullarımızı kasvetli yapılarından kurtardığımız gün herhalde bu ülke için de devrim olacak... gerçi web sitelerini bile tek tip yapan.... tebrikler bu arada...

Evet hocama ben tek versiyon var zannediyordum ki ECA Elginak olanı biliyordum meğer çok varmış :)

Hocam parça parça çekip birleştiriyor musunuz? yoksa bi kaç tane çekip kesiyor musunuz? Oyuncular playbackleri falan nasıl yapıyor? Zor bi iş gibi görünüyor.

mystreous' Alıntı:
Hocam parça parça çekip birleştiriyor musunuz? yoksa bi kaç tane çekip kesiyor musunuz? Oyuncular playbackleri falan nasıl yapıyor? Zor bi iş gibi görünüyor.

Hocam yaklaşık 116 sahne çektik kısa kısa ve bu sahnelerden en güzel olanları kullandık. çekimleri daha sonra video düzenleme araçlarıyla kestim ve şarkının sözlerine uyan yerlerine ekledim. bay bir zaman alıyor hocam :) ama zevkli bir iş şimdi ikinci bir klip çekiyoruz bu daha orjinal ve hiç yapılmamış bişey olacak :)

hepsi muhteşem kim düşündüyse çok harika ayrıca bu çekimi yapabilmek için bütün öğretmen ve öğrenciler seferber olmuş müthiş bir birliktelik,

alkışşşşşş

egitimci.' Alıntı:
gece gece mutlu etti video beni, şu okullarımızı kasvetli yapılarından kurtardığımız gün herhalde bu ülke için de devrim olacak... gerçi web sitelerini bile tek tip yapan.... tebrikler bu arada...
:alkis:

Meslektaşlarımı(öğretmen) güler yüzlü görmek ne güzel. Gülücükler yüzünüzden eksik olmasın. Allah, her şeyi gönlünüze göre versin.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız ve beğenileriniz için. inşallah tüm meslektaşlarımın yüzünden gülümsemeler eksik olmasın. sürekli dinamik çalışkan ve güleryüzlü oluruz inşallah....

Metehan' Alıntı:
mystreous' Alıntı:

Hocam yaklaşık 116 sahne çektik kısa kısa ve bu sahnelerden en güzel olanları kullandık. çekimleri daha sonra video düzenleme araçlarıyla kestim ve şarkının sözlerine uyan yerlerine ekledim. bay bir zaman alıyor hocam :) ama zevkli bir iş şimdi ikinci bir klip çekiyoruz bu daha orjinal ve hiç yapılmamış bişey olacak :)
Yanıt için teşekkürler. Çok uğraştırıcı bir çalışma olduğu belli. Ama sonucunda bu kadar güzel tepkiler alabiliyorsanız uğraşmanıza değiyor.
Tebrikler. İyi çalışmalar..

Bende yapmayı kafaya koydum :) Tabi başka bir parçayla :D Elleriniz dert görmesin sayın hocam

Teşekkür ederim hocam şu an hiç çekilmemiş bir şarkıya klibi çekiyoruz :) bu dahada orjinal olacak inşallah :))

BBNET
Geri