Şehit haberlerini görmeyin

Kodla Büyü
ilon' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Bence bu konuda başbakan haklı, terörün tek amacı var sansasyon yaratmak, ben başbakan olsam şehit haberi hariç terör meselesi nin T sinden soz ettirmem, hiç bir BBP li ye mikrofon bile uzattırmam. Sansür ise sansür çözüm bu bence.
Maalesef medyamız rating kaygısıyla şehit haberlerini vermekle kalmıyor olayı ajite ederek veriyor şehit ailelerinin ağlarken cenaze törenlerinin gösterilmemesi gerekiyor....ki şehit eden o hayvanlar görüpte gösteripte sevinmesin....
Tamam hiç şehit haberi verilmesin denmiyor ama bunu duygu sömürüsü tarzında vermemek lazım...bir bomba patlıyor saatlerce o bölge ve oradaki panik hali gösteriliyor...Tabi bombayı koyan hedefine fazlasıyla ulaşıyor çünkü amaç korku ve panik yaratmak medyamızda böyle yaparak patlamanın şiddetini bütün ülkeye yaymış oluyor....
Yabancı ülkelerdeki haberlere bakmak laızm...Mesela abd afganistandan ıraktan ölü olarak gelen binlerce askerden hangisinin ailesinin ağlama üzüntü görüntüleri gösterilmiş ...Norveçte 100lerce kişi öldü bir terör saldırısında cenazelerinden kısa bir görüntü dışında ailesine haber verilmesi vs görüntülendi mi? Olay yeri görüntüleri bie 1 dk.yı geçmedi.
Keşke başbakan hatırlatmadan medyamız bunu bu özeleştiriyi kendisi yapabilseydi...ama kimisi ideolojik kimisi ekonomik! sebeplerle halen bu alışkanlığı bırakamamakta.
Ya arkadaşlar şu yazdıklarınıza şaşıyorum ya. Yok olamaz böyle bişey, halkın en sonunda getirildiği nokta bu olamaz ben buna inanmak istemiyorum. Bu kadar gözünüzü kör etmemeli bu iktidar arkadaşlar yapmayın etmeyin. Şu dediklerinize bakın. Şehit cenazeleri duygu sömürüsüne dönüştürülmesinmiş. Arkadaş sana sesleniyorum Allah gecinden versin oğlun askere gitse, şehit olsa sen aman kameralar önünde duygu sömürüsü oluyo, terör örgütünün ekmeğine yağ sürülüyo, başbakan zor durumda kalıyo diye kıyıda köşede sessizce mi ağlayacaksın!!!

Yazıklar olsun. Artık halk şehit cenazesi görmek istemiyor tvlerde, neden mi? Çünkü terörü bitirecek diye başa getirdikleri adamlar terörü yeniden hortlattı. Vicdan azabı ağırdır. Adamı uyutmaz eder böyle işte. Her şehit cenazesi haberinde bunun sorumlusu olarak kendini görüyo halk artık, dayanamıyo. Ancak bu vicdan azabının tvlerden şehit cenazesi görüntülerini kaldırarak ortadan kalkacağını düşünüyosanız buyrun kalksın. O da sizin vicdanınıza kalmış!!!

Nice şehit aileleri var ki terörist denilen varlıklar görmesin diye bırak kıyıda köşede ağlamayı..... ağlamıyor bile ! Zaten her anne baba üzüleceği gibi onlarda üzülüyor tabi ve bu herkesçe bilinirken neden gösterilsin ki...bunun hükümetle falan ilgisi yok herşeyi siyasete bağlamayın.

ilon' Alıntı:
Nice şehit aileleri var ki terörist denilen varlıklar görmesin diye bırak kıyıda köşede ağlamayı..... ağlamıyor bile ! Zaten her anne baba üzüleceği gibi onlarda üzülüyor tabi ve bu herkesçe bilinirken neden gösterilsin ki...bunun hükümetle falan ilgisi yok herşeyi siyasete bağlamayın.
Neye bağlayalım ilon? Bu hükümet başka bi ülkenin hükümeti mi? O kadar insan ölecek, her gün şehit vereceğiz bunu siyasete, siyasilere bağlamayacağız öyle mi? ya siz nası bi ülke istiyosunuz. Biz seçelim birilerini ama olumsuz bişey oldu mu onlardan, bizden bilinmesin ama tüm olumlu işler onların olsun bizim olsun :D 0-6 yaş grubu düşünce şekli bu, toz pembe...

Konu terör karşısında yapılanlar doğru mu olsaydı eleştirirdik hükümeti kki bu konudaki paylaşımlarımı da görebiilrsin...Bu konu varolan terörün etkisini daha da artırmama adına yapılması gerekenlerden birisiyle ilgili....daha çok medyanın turumuyla ilgili bir konu .

ilon' Alıntı:
Konu terör karşısında yapılanlar doğru mu olsaydı eleştirirdik hükümeti kki bu konudaki paylaşımlarımı da görebiilrsin...Bu konu varolan terörün etkisini daha da artırmama adına yapılması gerekenlerden birisiyle ilgili....daha çok medyanın turumuyla ilgili bir konu .
Bu lafı terörün etkisini azaltmak için söylediğine inanmıyorum ben zaten. Bu lafı sırf terör konusundaki beceriksizliklerini örtbas etmek için söyledi. Haber yapılmasın, terör konuşulmasın, kan gövdeyi götürsün aman ses çıkarılmasın ki oylarımız düşmesin, beceriksizliğimiz ortaya çıkmasın, halkın gözünden düşmeyelim. Böyle bir konuda bile kendi nefsini düşünen, koltuğunu sağlamlaştırmaya çalışan birinden bahsediyoruz şu an. Bu ülkede terör varsa ve bu yüzden binlerce genç şehit oluyosa, manşetlerde, haber programlarının ilk sırasında bu konu konuşulur bunun haberi yapılır arkadaş kimse gocunmayacak bundan.

pisagorean' Alıntı:
manşetlerde, haber programlarının ilk sırasında bu konu konuşulur bunun haberi yapılır
sa ....
ooo çok etkili oldu.... daha çok korkutuyoruz o halde devam edelim deyip daha çok yapacak olan o melaneti işleyenlere moral kazandırmış olunur halkın da morali bozulmuş olunur....kısacası terörün etkisi daha da artırılmış olunur.

ilon' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
manşetlerde, haber programlarının ilk sırasında bu konu konuşulur bunun haberi yapılır
sa ....
ooo çok etkili oldu.... daha çok korkutuyoruz o halde devam edelim deyip daha çok yapacak olan o melaneti işleyenlere moral kazandırmış olunur halkın da morali bozulmuş olunur....kısacası terörün etkisi daha da artırılmış olunur.
Hmmm... Yani sen şimdi şehit cenazeleri terör örgütünü desteklemek için yapılmaktadır mı diyosun hocam? Yanlış mı anladım ben?

Aklından zorun varsa öyle anlamaya devam edebilirsin....yanlış anlamayı aşmış kasıtlı anlamışsın
şehit cenazesi değil bunun TVlerde uzun uzun gösterilmesi terörün etkisini artırır.....ayrıca şehit cenazesinde slogan atılırsa bu siyasi şovdur başka birşey değil...tepkisini başka yerde göstersin o kişiler.
Neyse sen ve senin zihniyetindekilerden doğru söylüyorusn haklısın tepkisi beklemiyordum zaten....tarafsız arkadaşlaradır sözüm...

ilon' Alıntı:
Aklından zorun varsa öyle anlamaya devam edebilirsin....yanlış anlamayı aşmış kasıtlı anlamışsın
şehit cenazesi değil bunun TVlerde uzun uzun gösterilmesi terörün etkisini artırır.....ayrıca şehit cenazesinde slogan atılırsa bu siyasi şovdur başka birşey değil...tepkisini başka yerde göstersin o kişiler.
Neyse sen ve senin zihniyetindekilerden doğru söylüyorusn haklısın tepkisi beklemiyordum zaten....tarafsız arkadaşlaradır sözüm...
Aklından zoru olanlar ortada. Tvlerde uzun uzun gösterilmiyo artık merak etme, hatta çoğu şeyden de haberimiz olmuyo sen rahat ol. Velhasıl, sana hak verecek kadar da benliğimi yitirmedim ben. Benden zaten öyle birşey beklememen isabet olmuş.

@pisagarean sen hala anlamak istemiyorsun; terör propaganda ve korku için eylem yapar sen bunu engellersen terör amacına ulaşamaz. Ama senin gibilerin tek derdi AKP olduğu için hep tersten anlar.

hakanotuken' Alıntı:
@pisagarean sen hala anlamak istemiyorsun; terör propaganda ve korku için eylem yapar sen bunu engellersen terör amacına ulaşamaz. Ama senin gibilerin tek derdi AKP olduğu için hep tersten anlar.
Sen git terörle somaliyi korkut. Biz Türküz Türkiye'de yaşıyoruz sizi bilemem. Biz tvlerde teröristlerin şehit ettiği gençleri veya eylemleri görünce bi kenara sinip korkacak adamlar değiliz. Benim gibilerin tek derdi vatan millettir, kıytırık parti yapılanmalarıyla uğraşmayız biz.

cumhurtorun' Alıntı:
Yine aynı yazıda şöyle bir cümle geçiyor.

"Bu 66 ay meselesinde gidip rapor alanları ben evlatlarına ihanetle vasıflandırıyorum.[/b]."

furkanefe hocam Allahını seversen nokta tuşuna biraz az bas.

Oslo da Terörle müzakere etmek bu vatan evlatlarına ihanet olmuyor da. Anne babanın çocuğunu 66 aylık olduğu halde okula göndermesi ihanet oluyor.

furkanefe' Alıntı:
Sizler istiyorsunuz ki.... Doğu ve güney doğuda sadece BDP olsun.... Ak partiyi bu kadar kötülediğiniz için bu partinin oyları hep tavan yapacak... Bu millet artık göbeğini kaşımıyor, kömüre makarnaya oy vermiyor.. Bu sizin gibi dar bakışlı arkadaşlarımızın görüşü.... Bu ülkenin muhalefeti belli...... Onlar var olduğu sürece en muazzam oyları alacak... Çoğunu da öğretmenlerimiz verecek.... Unutmayın cemaatlerin en etkin olduğu camia milli eğitim camiasıdır... Nasılki BDP KCK CHP sevdalısı varsa bu ülkede... Unutmayın vatansever, milliyetçi muhafazakar, Atatürkçü, Başbakan sevdalılarıda çok....

Hepsini anladımda şu son cümle fazlalık ve komik olmuş.

efsekiz_8' Alıntı:
cesur yürek99' Alıntı:
pkk ya malzeme oluyormuş. aslında bu malzemde değilde akp ya karşı protesto olmasın ve şehit cenazelerinde akp alehine atılan protestoların duyulmasını istemiyor.

Aynen.
Yani hocam onu diyemiyolar da, yok pkk bu olaylardan mutlu oluyomuş daha da güçleniyomuş gibi bir sürü mavra sallıyolar :D

Yanan Ormanları ve Belediye otobüslerini de görmeyelim. Sayın başbakanımız bu konuşmasını yaparken yangınlar hala sürüyordu. Alanya ve uşak ve hatayda

Arkadaşlar tabi ki şehit haberleri de yapılacak. Ama dikkatle izleyin bakın kanalların yarısı şehitlerimiz için ayırdığı süreden daha fazlasını şehit haberlerinden hemen sonra tartışma programları vs. ile davet ettikleriyle resmen alenen açık açık pe-kaka propagandası yapıyor. Pe-kaka'nın hakları gibi saçma sapan demeçler veriyor.

Bakınız önden şehit haberlerinin ardından bu tarz propaganda yapmak namertlikten de ötedir. İşte bunu görmek lazımdır. Vallahi de billahi de idam cezasını gündemine hiç almayan ak parti de oylarını hızla kaybediyor. BBP ise sürekli oy artırıyor.

Ak parti terör ve yandaşları için idam cezasını uygulamaladır. Selahattin melahattin leri sallandırsın ipte. Apo mapo bırakmasın göreceksiniz 1 hafta içinde bunların sesi kesilir.

Ne olur çatışma mı çıkar? Zaten şu anda günde 100 pe-kakalıyı dağda gebertiyoruz. Onlar da sınır ötesinden gelenler zaten. Bu şekilde 1 haftada bunların sonu gelir.

sanalomer' Alıntı:
Arkadaşlar tabi ki şehit haberleri de yapılacak. Ama dikkatle izleyin bakın kanalların yarısı şehitlerimiz için ayırdığı süreden daha fazlasını şehit haberlerinden hemen sonra tartışma programları vs. ile davet ettikleriyle resmen alenen açık açık pe-kaka propagandası yapıyor. Pe-kaka'nın hakları gibi saçma sapan demeçler veriyor.

Bakınız önden şehit haberlerinin ardından bu tarz propaganda yapmak namertlikten de ötedir. İşte bunu görmek lazımdır. Vallahi de billahi de idam cezasını gündemine hiç almayan ak parti de oylarını hızla kaybediyor. BBP ise sürekli oy artırıyor.

Ak parti terör ve yandaşları için idam cezasını uygulamaladır. Selahattin melahattin leri sallandırsın ipte. Apo mapo bırakmasın göreceksiniz 1 hafta içinde bunların sesi kesilir.

Ne olur çatışma mı çıkar? Zaten şu anda günde 100 pe-kakalıyı dağda gebertiyoruz. Onlar da sınır ötesinden gelenler zaten. Bu şekilde 1 haftada bunların sonu gelir.
Hocam akp aponun ev hapsi garantisini verdi bunlara bırakın idamı geri getirmeyi. Terör örgütü ile masaya oturuldu, devlet görevlileri teröristlerle görüştü. Adamlara büyük sözler verildi. Gerçekleşmeyince eylemler arttı, verilen sözler tutulmayınca terör örgütü daha fazla eylem yapmaya başladı.

pisagorean' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:

Hocam akp aponun ev hapsi garantisini verdi bunlara bırakın idamı geri getirmeyi. Terör örgütü ile masaya oturuldu, devlet görevlileri teröristlerle görüştü. Adamlara büyük sözler verildi. Gerçekleşmeyince eylemler arttı, verilen sözler tutulmayınca terör örgütü daha fazla eylem yapmaya başladı.
Bundan sonra terör ve yandaşları için kim idam cezasını yeniden yürürlüğe koyacağını taahhüt ederse oyum vallahi de billahi de onundur. Bana gerkemz Avrupa mavrupa. Biz kendi geleceğimizi kuracak kabiliyetteyiz. Fakat önce devletin varlığı sert bir şekilde şer odakları tarafından anlaşılsın isteriz.

pisagorean' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Sen git terörle somaliyi korkut. Biz Türküz Türkiye'de yaşıyoruz sizi bilemem. Biz tvlerde teröristlerin şehit ettiği gençleri veya eylemleri görünce bi kenara sinip korkacak adamlar değiliz. Benim gibilerin tek derdi vatan millettir, kıytırık parti yapılanmalarıyla uğraşmayız biz.
Yapma yaaa, sen Türksün biz senin gibi düşünmeyince ecnebi. Yok öyle saçma sapan ahkam kesmek. Kimsenin korktuğu yok, korku klavye başında konuşulmaz, kimin korkak olduğu meydanda belli olur.

hakanotuken' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
Hocam akp aponun ev hapsi garantisini verdi.
Tam tayyip pkk ya söz verirken pisagarean da oradaydı, ben şahidim...

Bırakın bu safsataları gerçeklerle konuşun...
Orda olmama gerek yok, başdanışmanı bunu gündeme getirdi bile. Gerçeklerle konuşuyoruz da gerçekleri görebilecek insanlar yok karşımızda.

hakanotuken' Alıntı:
pisagorean' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Yapma yaaa, sen Türksün biz senin gibi düşünmeyince ecnebi. Yok öyle saçma sapan ahkam kesmek. Kimsenin korktuğu yok, korku klavye başında konuşulmaz, kimin korkak olduğu meydanda belli olur.
Biz sizin gibi düşünmeyince ya komunist, ya faşist, ya terörist oluyoruz ona ne diyeceksin? Yok öyle saçmalık. Eleştiriye açık olacaksınız, politikalarınızı eleştirenleri yaftalamayın, onların düşüncelerinden kendinizi değerlendirin.

Ne alaka ben anlayamadım; komünist faşist komünist
Eleştiriye açığız.
Yaftalayan biri varsa o da sensin bizi Türk olmamakla itham ediyorsun.

Sayın hakanotuken ben de akp'nin gereksiz bir şekilde bu vatanhainlerine müsamaha gösterdiğine katılıyorum. Bakınız Akp nin yumuşak davrandığı bu vata hainleri güçlerini içerden değil, dışardan almaktadır. Şer odaklarının maşalarına kalkıp da yumuşak siyaset yapılamaz. İçerden destek veriyormuş gibi görünen bölge insanları da bizzat pe-kaka tarafından tehdit edilen, çocukları dağa kaçırılmış, her an katledilmesinden korkan ailelerden oluşmaktadır.

Arkadaşlar bakın, apo başta olmak üzere pe-kaka başlarını gerekirse referandum ile idam edersek, pe-kaka ve yandaşlarına karşı kesin kural koyan kanunları yaparsak ortada terör filan kalmaz. 1 haftada kökü kurur bunların.

Bu sert tedbirlerle göreceksiniz ki bölge insanı da destek verecek, bdp de parlamentoya vekil gönderemeyecektir. AKP açılım dediği politika tam bir fiyaskodur. Demokratik reformlara devam evet ama "pe-kaka açılımı" na HAYIR !

Ben oyumu hep akp'ye verdim. Fakat artık idam cezasını getireceğini taahhüt eden bbp 'ye oyumu vermek benim için şeref meselsi oldu.

Bu AKP taraftarlarıda biliyorki memleketi dinle sömürüp memleketin değerlerine çok büyük darbeler vurmuşlardır dini kullanıp sözüm ona milletin imanını kurtarıyoruz ayağına memleketi dönülmez bir yola sokturlar.
hepimiz bu ükede yaşıyoruz sorarım size kim hangi partiden olursa tüm kapılar sonuna kadar açılır? cevabını kendiniz verin..
önceden yokmuydu diyecek bazıları ama bende iyi kötü bu ülkeyi bildiğime göre bu kadar ayluka çıktığına hiç şahit olmadım..
ekonomik verilerle konuşanlarada sözüm bizi asgari ücretli köle sınıfına yavaş yavaş çeviren AKP zihniyeti milli gelirin bilmem kaç bin dolar oldu diye hava basacağına yatacak yerleri varmıymış kabristanda ona baksınlar..
zengin dahada zengin ilinizde çarşıya çıkın bakalım küçük esnaf abilerinizden kaçı ayakta kaldı direnebildiler mi mantar gibi her yere bayilik açan ulusal küresel şirketler karşısında...
adam fırının bile zincirini kurmuş...
çiftçi tanıdıklarınıza sorun bakalım tarım kredi koparatiflerinden kredi almadan ürün yetiştirebiliyolar mı? sonrada hasatın hemen sonrası faiziyle bilmem kaçlira olmuş borçlarını kapattıkları zaman ellerine ne kalıyor?
artık ev alabiliyorum araba alabiliyorum diye kandırılan memura sorun bakalım en az 10 yıl ipotekli hayatlarında ev ve arabaya bağlanan hayatları kredi kartlarını aktar dönderle geçiyor mu geçmiyor mu?
otobanlar yapmışlar kardeşim bana yakın en yakın ile gidiş geliş maliyeti 16 lira otobanın.... iyide ben neden devlete vergi öderim yolumu yapsın diye hastanelerde durum içler acısı gerçekten iyileşmek ve ilgi görmek istiyorsanız özel hastanelere gitmek zorundasın e ben niye vergi ödüyorum o zaman?
bana mavra okuma kardeşim yazarken gerçekleri yaz ağız oyunu yapma..

BBNET
Geri