Şehit haberlerini görmeyin

Kodla Büyü
sanalomer' Alıntı:
Sayın hakanotuken ben de akp'nin gereksiz bir şekilde bu vatanhainlerine müsamaha gösterdiğine katılıyorum.
YANLIŞ anlaşılan bir durum var ki ben AKP'nin terör politikasını savunmadım sadece terör olaylarının tv de veriliş biçimindeki konuya dahil oldum ve her dediğimin arkasındayım.

Arkadaşlar sen şucusun ben bucuyum demek hiç bir işe yaramaz. Olay gayet basit bu ülkede dış güçlerin şer odağının hizmetini gören 1 avuç çapulcu bölücü var ve bunlar bir şekilde meclise girmiş. Tüm protestolarımızı ve tüm enerjimizi bunlara yoğunlaştırmamız lazım. İdamın ben çözüm olmasa dahi gerekli olduğunu düşünüyorum mesela. Tek başına iktidar akp idam cezasını gündemine alırsa oyları %50'den %70'e belki daha fazla orana kadar gelecektir. Bunu artık kör nenem bile görüyor.

Bence de halka sorulsun elektrikli sandalyede isini bitirelim sonrada sirayla yandaslarini sallandiralim.

hakanotuken' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:
Sayın hakanotuken ben de akp'nin gereksiz bir şekilde bu vatanhainlerine müsamaha gösterdiğine katılıyorum.
YANLIŞ anlaşılan bir durum var ki ben AKP'nin terör politikasını savunmadım sadece terör olaylarının tv de veriliş biçimindeki konuya dahil oldum ve her dediğimin arkasındayım.
10 şehit var. Hadi tvler vermesin bunu, cenaze töreni de yapılmasın sizin dediğiniz gibi. Eeee bitecek mi bu vahşet. Bunun garantisini veriyo musun?

pisagorean' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:
10 şehit var. Hadi tvler vermesin bunu, cenaze töreni de yapılmasın sizin dediğiniz gibi. Eeee bitecek mi bu vahşet. Bunun garantisini veriyo musun?
Sen şuna hükümet bu olaylar yüzünden yara alıyo, onun için haberlere sansür getirilmeli de anlaşalım sayın hocam. Yok terö bu görüntülerden besleniyo, moral buluyo gibi hikayeler üretme.

10 şehit..

görmeyin demek yanlıştır..

Siyaseten kullanmak namussuzluktur..

Kurtuluş savaşında 9.000 şehit verdik..

Çanakkale'de 250.000 şehit..

Mekke - Filistinde 250.000..

Kafkasyada 200.000 şehit verdik..

o zamanın komutanları kimlerdi!

Namussuz ***** düşmarımız vardı..

Yine var..

Vatan uğrunda,

Allah yolunda, şehitlerimiz de elbette var olacak..

Gururluyuz..

Şehitlerimiz, cennetin sahipleridir onlar..

Şehitlerimiz siyasetin aracı değil asla..

Şehidimi siyasi malzeme yapanların teröristlerden ne farkı var..

Allah belalarını versin tüm teröristlerin.. Ve şehitler üzerinden oy oranını arttırmayı uman tüm siyasetçilerin..

BBNET
Geri