Şehit haberlerini görmeyin

Kodla Büyü

cumhurtorun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
başbakan recep tayyip erdoğan katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Medyaya yine uyarılarda bulunan erdoğan, "Şehit haberlerini ufak görmeyi bile kaldırmak lazım, hiç görmemek lazım" dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=362708

Allah şehit yakınlarına sabır versin.

pkk ya malzeme oluyormuş. aslında bu malzemde değilde akp ya karşı protesto olmasın ve şehit cenazelerinde akp alehine atılan protestoların duyulmasını istemiyor. dün ilginç bir gelişme daha oldu kürt meselesini bitiridi. yani kürt açılımını bitirdi sanırsam.

başbakan 2007 den beri ben kürtlere para verirsem iş veririsem aş veririsem kömür hatta beyaz eşyasına kadar veririsem pkk ya değil bize dönerler diye bekledi ama daha kötü oldu kürtler akp nin bütün nimetlerini yedikçe pkk ya karşı daha büyük taban buldu. akp doğu ve güneydoğuda ayakta durmasının tek sebebi bu rüşvetlerdir.

1983te irak turk jetini dusurmustu.korfez savasinda gidip oturmadik simdi suriyeden cekiniyoruz

trilyonlar doguya kurt kardeslerimize gitti.ama onlar halen mevsimlik isci,kacakcilik yapiyorlar

Ya arkadaş akpye oy veren seçmenler ciddi ciddi bu denilenleri yiyormu yoksa benim adamım diyorsa doğrudur mu diyor? Adam açık açık bu haberleri görmeyin bize tepki olmasın diyor içten ama lafa gelince pkknin işine yarıyor diyor. Bu kadarmı genişsiniz akp seçmeni ne zaman tepki koymayı düşünüyorsunuz?

akp de para çok, makam çok, baskı çok, cemaat çok, medya çok bunların bir tanesi bende olsa ben bile seçim kazanırım.

Açılımdı, saçılımdı balonu söndü tayyib efendinin. Eline yüzüne bulaştı. Daha da toplayamıyo tabii. Tek çare kaldı s.ç.p batırdığı ülkenin halini halka yansıtmamak. Göstermemek. Şimdi medyaya direktif veriyo. Görmezden gelin diye. Güneş balçıkla sıvanmaz aslanım.

Sizler istiyorsunuz ki.... Doğu ve güney doğuda sadece BDP olsun.... Ak partiyi bu kadar kötülediğiniz için bu partinin oyları hep tavan yapacak... Bu millet artık göbeğini kaşımıyor, kömüre makarnaya oy vermiyor.. Bu sizin gibi dar bakışlı arkadaşlarımızın görüşü.... Bu ülkenin muhalefeti belli...... Onlar var olduğu sürece en muazzam oyları alacak... Çoğunu da öğretmenlerimiz verecek.... Unutmayın cemaatlerin en etkin olduğu camia milli eğitim camiasıdır... Nasılki BDP KCK CHP sevdalısı varsa bu ülkede... Unutmayın vatansever, milliyetçi muhafazakar, Atatürkçü, Başbakan sevdalılarıda çok....

Yine aynı yazıda şöyle bir cümle geçiyor.

"Bu 66 ay meselesinde gidip rapor alanları ben evlatlarına ihanetle vasıflandırıyorum. Niye? 'Benim evladım geri zekalıdır' diyor. Yani iki ay mı senin evladını iyi noktaya getirecek? Ne demek ya? Ben de babayım. Biz de çocuklarımızı yaşları daha gelmeden okula başlattık. Hatta okul öncesi eğitim de aldıkları için, mesela benim bir çocuğum birinci değil ikinci sınıftan başladı. Şimdi burada da bırakalım çocuklarımızı şöyle rahatlıkla gitsin, okula başlasın. Niye bundan dolayı güceniyoruz? Biz bu 66 ayı söylerken rastgele atmadık ki. Bunun da biz incelemesini yaptırdık. Dünyadaki uygulamalar önümüzde. Bizim kendi ailelerimizde yaşadıklarımız elimizde. Biz istiyoruz ki bir an önce yavrularımız okullarına başlasınlar, bir an önce de hayata girsinler."

furkanefe hocam Allahını seversen nokta tuşuna biraz az bas.

furkanefe' Alıntı:
Sizler istiyorsunuz ki.... Doğu ve güney doğuda sadece BDP olsun.... Ak partiyi bu kadar kötülediğiniz için bu partinin oyları hep tavan yapacak... Bu millet artık göbeğini kaşımıyor, kömüre makarnaya oy vermiyor.. Bu sizin gibi dar bakışlı arkadaşlarımızın görüşü.... Bu ülkenin muhalefeti belli...... Onlar var olduğu sürece en muazzam oyları alacak... Çoğunu da öğretmenlerimiz verecek.... Unutmayın cemaatlerin en etkin olduğu camia milli eğitim camiasıdır... Nasılki BDP KCK CHP sevdalısı varsa bu ülkede... Unutmayın vatansever, milliyetçi muhafazakar, Atatürkçü, Başbakan sevdalılarıda çok....
Arkadaş sen neyden bahsediyosun? Daha hala particilikk yapıyosun. Herşey güllük gülistanlık demi ülkede. Öyle görünsün, aman laf gelmesin. Başbakanımız konuşsun, biz tv başında sarı sarı dişli ağızlarımıza açarak onu dinleyelim. Görünen köy kılavuz istemez. Memleketin durumu ortada. %50 değil %70 birleşip kapatmaya çalışsanız kapanmaz bu ülkeye verdiğiniz zarar.

furkanefe' Alıntı:

Git beynini buzluğa koy biraz serinlesin güneş geçmiş gibi :++:

Unutmayın vatansever, milliyetçi muhafazakar, Atatürkçü, Başbakan sevdalılarıda çok...
:? Sayın Başbakan Atatürk'e ait herşeyi silmeye çalışırken, kendini onun dönemi ile kıyaslarken bu söylediğiniz gruptaki insanların uyanması gerekir diye düşünüyorum

Arkadaşın bu dediklerinin hiçbirini bir akp bürokratında bulamazsınız. Vatansever, milliyetçi ve Atatürkçü. Pardon muhafazakarlık tavan yapmış durumda onu ayrı tutalım.

Şehit veriyoruz bunun suçlusu AKP'dir diyenler..

Bu terörü nasıl bitirmeyi düşünüyor. Diğer partiler mesela nasıl bitirecekler bu meseleyi..

hiçbir fikirleri yok.. anca boş boş boş boş... konuşuyorlar..

daha fazla asker ölsün..

hükümetin oy oranı azalsın diye bakınıyorlar bazıları..

Terörü bitirmek adına hiçbir öngörüleri yok.. Anca laf..

hacım senin bransın neydi?

furkanefe' Alıntı:

tayinci42' Alıntı:

Bu terörü nasıl bitirmeyi düşünüyor. Diğer partiler mesela nasıl bitirecekler bu meseleyi..

daha fazla asker ölsün..

Tespitlerine katılıyorum hocam. Maalesef doğru. Yol gösteren yok. Ancak eleştiren çok. Hani müdürü kapalı kapılar arkasında eleştiren öğretmenlerimiz var ya, onlara döndü millet.

Hükümetin kendi fikri olması gerekmez mi... Eğitim sisteminde dışarıdan fikir mi alıyor... İş makamıdır Hükümet... Muhalefet ise Eleştiri makamıdır...

Ak Parti'nin Terörün suçlusu ilan etmek yanlış... hırsızın hiç mi suçu yok ayrı... ama burada zaten tepki gösterilen şehit haberi yapmayın demeleri hele 3-5 mehmet'in arkasından gelince hele... bu da eleştirilmeycek mi arkadaş... ben anlamadım...

enestar' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

daha fazla asker ölsün..

Tespitlerine katılıyorum hocam. Maalesef doğru. Yol gösteren yok. Ancak eleştiren çok. Hani müdürü kapalı kapılar arkasında eleştiren öğretmenlerimiz var ya, onlara döndü millet.

bence dağ kadrosuna operasyon yapılmalı kck operasyonları devam etmeli doğuya yatırımlar yine devam etmeli eğer siz devamlı sessiz kalırsanız olmaz askerime polisime sivil vatandaşıma kurşun sıkanları kucaklayanlar hala mecliste iseler ben artık bişey demiyorum. Ayrıca suriye politikasında tek kaldık bm deki toplantıda öyle bir izlenim vardı 15 ülke dışişleri bakanları düzeyinde katılmadı. 300 milyon dolar para çıktı ülkemizden milyar dolara doğru gidiyoe yani insanlara yardım etmek gerek tabiiki ama yalnız kaldık şimdilik bu konuda. Allah ülkem üzerinde hain emelleri olanı Kahhar adıyla kahretsin inş.

yadigartbaykal' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:
trilyonlar doguya kurt kardeslerimize gitti.ama onlar halen mevsimlik isci,kacakcilik yapiyorlar
ben ve benim tanıdığım hiç kimse o trilyonları görmedi sayın hocam. şu kafandaki kürt kalıbını kırıp, bırak kardeşliği normal bir vatandaş olarak görmeni tavsiye ediyorum. benim tanıdığım hiçbir kimsenin 2 tane evi yok, hiç kimse petrol babası değil. 10 yılımı 1 ev almak için ipotek altına aldım. olayın artık kürtlerle alakalı olmadığını kanıksayın, çünkü inanın siz ne kadar zarar görüyorsanız bu terör olaylarından biz daha fazla zarar görüyoruz.
mevsimlik işçi olmak kötü bir şey değil, ama kaçakçılığa lafım yok. elektrikmiş, suymuş bu tarz anlattığınız uygunsuz işler de devletin zaafiyetinden kaynaklanıyor. Kaçakçıyı vursunlar, elektrik kaçıranı büyük para cezasına çarptırsınlar, o zaman bakın nasıl disiplin sağlanmış olur. ama ne oluyor, kaçakçılık yapıldı diye benim 10 yılda kazandığım parayı mükafat olarak ölen kaçakçıların ailelerine veriliyor.
Ben uzun süre Batı'da kaldım ve çok kürt kökenli iyi arkadaşlarım da oldu. Bu arkadaşlarımla halâ görüşürüm. Allah böyle iyi insanlardan kökeni ne olursa olsun razı olsun. Rabbim iyi insanların sayısını artırsın. Saygılarımla.

furkanefe' Alıntı:

alkol kontrolü lazım artık sanırım. neyse en azından cemaatlerin etkin olduğunu kabul etmiş arkadaş. ha bir de şöyle düşün kardeşin asker ve şehit oluyor (allah korusun tabi) neyse. ve başbakan bunun haber yapılmasını yasaklamış. kusura bakma ama tükürürüm ben böyle zihniyete.

imsiyat' Alıntı:
furkanefe' Alıntı:

alkol kontrolü lazım artık sanırım. neyse en azından cemaatlerin etkin olduğunu kabul etmiş arkadaş. ha bir de şöyle düşün kardeşin asker ve şehit oluyor (allah korusun tabi) neyse. ve başbakan bunun haber yapılmasını yasaklamış. kusura bakma ama tükürürüm ben böyle zihniyete.

pe-kaka nın "kayıplarının" ısrarla haber yapılmamasına çalışan ve gayret gösteren medyaya da aynı davranışı yap. 300 pe-kaka lı öldürüldüğü gün ben yabancı basından aldığım zaman haberi, Haberturk 30 pe-kakalı öldürüldü diyordu. Bu medyayı da Allah kahretsin. Ben böyle zihniyeyte sadece tükürmekle kalmam haberiniz olsun.

sanalomer' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
furkanefe' Alıntı:

pe-kaka nın "kayıplarının" ısrarla haber yapılmamasına çalışan ve gayret gösteren medyaya da aynı davranışı yap. 300 pe-kaka lı öldürüldüğü gün ben yabancı basından aldığım zaman haberi, Haberturk 30 pe-kakalı öldürüldü diyordu. Bu medyayı da Allah kahretsin. Ben böyle zihniyeyte sadece tükürmekle kalmam haberiniz olsun.

kardeş bu haberin kaynaklarını bir verebilir misin, merak ettim sadece.

Bence bu konuda başbakan haklı, terörün tek amacı var sansasyon yaratmak, ben başbakan olsam şehit haberi hariç terör meselesi nin T sinden soz ettirmem, hiç bir BBP li ye mikrofon bile uzattırmam. Sansür ise sansür çözüm bu bence.

evet olmamalı hatta akp nin aleyhine hiçbir haber olmamalı bütün kanallar 24 saat akp yalakalığı yapmalı o zaman medya tadından yenmez olur

eskisehir' Alıntı:
sanalomer' Alıntı:
imsiyat' Alıntı:
furkanefe' Alıntı:

kardeş bu haberin kaynaklarını bir verebilir misin, merak ettim sadece.

Buyrun: Bu guardian -- http://www.guardian.co.uk/world/2012/au ... ish-rebels --> 115 teröristin öldüğü duyuruluyor.
Buyrun: Bu haberturk -- http://www.haberturk.com/yasam/haber/76 ... ris-gelsin --> Bu da aynı gün 115 teröristin öldürüldüğüyle değil bdp & pe-kaka propagandasıyla ilgileniyor.

Daha bunun gibi bir çok örnek var. 1 ay öncesinin linklerini tam olarak bulamıyorum. Şimdi bunlarla vakit kaybedemem. Malum medyanın ne halt olduğunu medyayı dışardan içerden takip edenler gayet iyi görüyor. Turk ile alakası olmayan haberturk' ü de şiddetle kınıyoruz.

Kahrolsun pe-kaka.

enestar' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:

daha fazla asker ölsün..

Siz başa getirdiniz ya arkadaşlar. Hani şu ezici çoğunluk sizsiniz ya bu ülkede, sözü geçen, astığını asan, kestiğini kesen. Eeee bize ne gerek var bu ülkede, siz tek başınıza yönetiyosunuz ya bu ülkeyi. Vardır terörü bitirmekle de ilgili bi planınız, her şeyi çok biliyosunuz ya. Adamları yıllardır tek başına iktidar yapan sizsiniz. Şimdi bizden mi yardım bekliyosunuz bu konuda?

hakanotuken' Alıntı:
Bence bu konuda başbakan haklı, terörün tek amacı var sansasyon yaratmak, ben başbakan olsam şehit haberi hariç terör meselesi nin T sinden soz ettirmem, hiç bir BBP li ye mikrofon bile uzattırmam. Sansür ise sansür çözüm bu bence.
Maalesef medyamız rating kaygısıyla şehit haberlerini vermekle kalmıyor olayı ajite ederek veriyor şehit ailelerinin ağlarken cenaze törenlerinin gösterilmemesi gerekiyor....ki şehit eden o hayvanlar görüpte gösteripte sevinmesin....
Tamam hiç şehit haberi verilmesin denmiyor ama bunu duygu sömürüsü tarzında vermemek lazım...bir bomba patlıyor saatlerce o bölge ve oradaki panik hali gösteriliyor...Tabi bombayı koyan hedefine fazlasıyla ulaşıyor çünkü amaç korku ve panik yaratmak medyamızda böyle yaparak patlamanın şiddetini bütün ülkeye yaymış oluyor....
Yabancı ülkelerdeki haberlere bakmak laızm...Mesela abd afganistandan ıraktan ölü olarak gelen binlerce askerden hangisinin ailesinin ağlama üzüntü görüntüleri gösterilmiş ...Norveçte 100lerce kişi öldü bir terör saldırısında cenazelerinden kısa bir görüntü dışında ailesine haber verilmesi vs görüntülendi mi? Olay yeri görüntüleri bie 1 dk.yı geçmedi.
Keşke başbakan hatırlatmadan medyamız bunu bu özeleştiriyi kendisi yapabilseydi...ama kimisi ideolojik kimisi ekonomik! sebeplerle halen bu alışkanlığı bırakamamakta.

cumhurtorun' Alıntı:
Yine aynı yazıda şöyle bir cümle geçiyor.

"Bu 66 ay meselesinde gidip rapor alanları ben evlatlarına ihanetle vasıflandırıyorum. Niye? 'Benim evladım geri zekalıdır' diyor. Yani iki ay mı senin evladını iyi noktaya getirecek? Ne demek ya? Ben de babayım. Biz de çocuklarımızı yaşları daha gelmeden okula başlattık. Hatta okul öncesi eğitim de aldıkları için, mesela benim bir çocuğum birinci değil ikinci sınıftan başladı. Şimdi burada da bırakalım çocuklarımızı şöyle rahatlıkla gitsin, okula başlasın. Niye bundan dolayı güceniyoruz? Biz bu 66 ayı söylerken rastgele atmadık ki. Bunun da biz incelemesini yaptırdık. Dünyadaki uygulamalar önümüzde. Bizim kendi ailelerimizde yaşadıklarımız elimizde. Biz istiyoruz ki bir an önce yavrularımız okullarına başlasınlar, bir an önce de hayata girsinler."

furkanefe hocam Allahını seversen nokta tuşuna biraz az bas.

Başbakanımız gerçek bir DEMOKRAT işte daha ne istiyosunuz ki...Allahınız dan bulun başbakanımızı eleştirip-çamur atan zevat ...Bu kadar değerli insanına kıymet veren her türlü görüşe - insan HAYATINA saygılı-DEMOKRASİ aşığı-ülkemizin çıtasını her daim yükseğe taşıyan - öğretmenini düşünen üreten insanını seven yücelten bi başbakan geldi mi bu ülkeye;YETMEZ AMA EVET diyorum saygıyla ellerinden öpüyorum............

BBNET
Geri