Şampiyon cim bom bom....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mnn

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Bütün Galatasaraylıların şampiyonluğu hayırlı olsun..4. yıldızı ilk biz takacağız.. :mrgreen:

Şimdi bir sürü zarara gireceğiz... Neden? Yeniden 4 yıldızlı formalar almak lazım gelecekkkkk :)

HAYIRLI OLSUN CİMBOM

Siz formayi alinda sabride 2014 model ferrarisini degistirsin. Nedense hep kazanan futbolcular oluyor

Futbol sevgi , kardeşlik , birliktelik oyunudur. Kaderinde Yenmek de vardır yenilmek de , önemli olan futbol seyrederken keyif almaktır. İster a takımı ister b takımı şampiyon olsun ama futbolun getirisinde saygı ve sevgi daimi olsun. İyi olan kazansın ne diyelim. Hayırlısı olsun.

Fenerbahçeli olarak, GS takımının şampiyonluğunu kutlarım.Umuyorum abartmadan sevinilir ve kimsenin canına malına zarar gelmeden sezon kapanır. Yanlış hatırlamıyorsam sezonda 3 başkan değiştirip, "acemi" bir hoca ile şampiyon olan takım yoktur. Bu yüzden GS takımının başarısını alkışlıyorum. Tebrikler.

en iyi top yapan takım bjk ama şampion başkası oluyor, futbolun adaleti yok arkadaş..tecrübe şart,iyi bir teknik adam şart

Son birkaç seneye göre daha kötü olmasına, sene başında avrupada dağılmasına rağmen ligin en iyi takımı oldu ligin durumu vahim
bir gs li olarak sevindim ama çok değil

Avrupa artık başarı grafiğini belirleyecek. GS bu kadroyla Avrupa'da da bu başarı yakalayabilir mi bilemem.

dndd' Alıntı:
Son birkaç seneye göre daha kötü olmasına, sene başında avrupada dağılmasına rağmen ligin en iyi takımı oldu ligin durumu vahim
:+1:
bu futbolla şampiyon olunabilen bir ligimiz var. Ligimizin ve futbolumuzun çok sorunu var.
Ama yine de
GS

BBNET
Geri