Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 24 Nisan 2015 #1 ARKADAŞLAR OKULUMUZDA ŞİİR DİNLETİSİ YAPILACAK. O GECE ÖĞRENCİLERİN KONUŞMALARININ YER ALDIĞI VİDEOLARI BİRLEŞTİRİP İZLETECEĞİZ. BU VİDEOLARIN BAŞINA ŞİİRLE İLGİLİ VİDEO ARIYORUM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
ARKADAŞLAR OKULUMUZDA ŞİİR DİNLETİSİ YAPILACAK. O GECE ÖĞRENCİLERİN KONUŞMALARININ YER ALDIĞI VİDEOLARI BİRLEŞTİRİP İZLETECEĞİZ. BU VİDEOLARIN BAŞINA ŞİİRLE İLGİLİ VİDEO ARIYORUM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 576 27 Nisan 2015 #2 ybilgin' Alıntı: ARKADAŞLAR OKULUMUZDA ŞİİR DİNLETİSİ YAPILACAK. O GECE ÖĞRENCİLERİN KONUŞMALARININ YER ALDIĞI VİDEOLARI BİRLEŞTİRİP İZLETECEĞİZ. BU VİDEOLARIN BAŞINA ŞİİRLE İLGİLİ VİDEO ARIYORUM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... güncel...
ybilgin' Alıntı: ARKADAŞLAR OKULUMUZDA ŞİİR DİNLETİSİ YAPILACAK. O GECE ÖĞRENCİLERİN KONUŞMALARININ YER ALDIĞI VİDEOLARI BİRLEŞTİRİP İZLETECEĞİZ. BU VİDEOLARIN BAŞINA ŞİİRLE İLGİLİ VİDEO ARIYORUM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... güncel...