Şükür! PERFORMASN ödevi kalkıyor..

Kodla Büyü
performans ödevi verdim ve 2 ay boyunca internetten kopyala yapıştır yapana puan vermeyeceğimi söyledim, ben bunlara yandex disk, sky drive, google drive gibi internetten dosya depolama sistemlerini vermiştim, mümkünse kullanın tecrübelerinizi yazın, mümkündeğilse araştırın öğrendiklerinizi yazın dedim ancak en son yine internetten kopyala yapıştır yapıp gönderdiler, kimiside internetteki cümlelerin son kelimelerine yaparız, kullanılırmış vb kelimeler yazıp ödevi kendi bilgisi ile yapmış havası vermeye çalışmış ama ödevin kopyala yapıştır olduğu o kadar belliki, bende bunlara mecburen puanları verdim, hem sözümü yedim hemde çocuklara ödevin hiçbir katkısı olmadı, kalksın valla.

dikkatinizi çekeyim. veli şikayet ettiği için miş. yani öğretmeni düşündüklerinden değil. Bunun öğretmene ne işkence olduğunu gören kim.

öğrencilerimizin yorum yeteneği yok buda bize ezberci eğitimin oldugunu gösteriyor.Alışmışlar ezbere. İki kelimeyi yorumlayamıyor kağıda malesef döküp bi sonuç ortaya çıkaramıyorlar. Sınav sisteminin ürünleri olsa gerek.Yarış atı yetiştiriyoruz.dehhhh

Hiçbir öğretici yanı yok. Öğrenci için, öğretmen için ve veli için eziyet.

bu akp hükümetinin eğitme çeki düzen vermek adına attığı her adım saçmalıklardan ibaret ve kendileride deneme tahtası gibi bir getirip bir götürmezler mi? en komik kısmıda bu. bence bunuda seçim malzemesi yapsınlar

"mini mini öğrencilerimiz, performans ödevi denen saçmalıktan kurtuldu, çok şükür. şüphesiz ki biz her şeyin en iyisini ve doğrusunu biliriz, biz biliriz, biiizzzzzzzzzzz"

cumhurtorun' Alıntı:
"mini mini öğrencilerimiz, performans ödevi denen saçmalıktan akp döneminde kurtuldu, çok şükür. şüphesiz ki biz her şeyin en iyisini ve doğrusunu biliriz, biz biliriz, biiizzzzzzzzzzz"

ayy çok güldüm hocam ya :mrgreen:

bu akp hükümetinin eğitme çeki düzen vermek adına attığı her adım saçmalıklardan ibaret
BTR likte de aynı şeyler yaşanıyor. Adamın 7 saat dersi var, norm fazlası, ilkokulda kadrolu, BT sınıfı yok. Kendi okulunda BTR oluyor. Full ek ders, nöbet görevi yok. Masa tenisi oynamaktan başını kaldıramıyor. AKP'ye sövenlerinde başında gidiyor.

Bu ne yaman çelişki!

Not: Takım tutar gibi parti, parti tutar gibi takım tutmayanlardanım. Partinin her türlüsüne muhalifim.

okadda' Alıntı:
bu akp hükümetinin eğitme çeki düzen vermek adına attığı her adım saçmalıklardan ibaret
BTR likte de aynı şeyler yaşanıyor. Adamın 7 saat dersi var, norm fazlası, ilkokulda kadrolu, BT sınıfı yok. Kendi okulunda BTR oluyor. Full ek ders, nöbet görevi yok. Masa tenisi oynamaktan başını kaldıramıyor. AKP'ye sövenlerinde başında gidiyor.

Bu ne yaman çelişki!

Not: Takım tutar gibi parti, parti tutar gibi takım tutmayanlardanım. Partinin her türlüsüne muhalifim.

kişilere değil olaylara gerçekçi bakmamız şart. eğitim ve öğretimde çok geriye gittiğimi aşikar. yıllarca eğitimden anlamayan insanların bizi yöneterek yeni reform yaparak aslında daha büyük darbe vurduklarının farkında bile değiller. veliyi müşteri gibi görüp müşteriyi memnun etmek adına müşteri daima haklıdır mantığı ile eğitim öğretim yapılmaz. 11 yılda bu btr nin ne hallere geldiği konusunda inanın tez yazılır. sonuçta btr yi bu hale getirende bu iktidardır.

ozvatan' Alıntı:
cumhurtorun' Alıntı:
cehcah' Alıntı:
akp sevdalıları doluşmuş yine :idea:

:) öyle hocam, bir sevdadır bizimki. dik duracağız, eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz :)
Her şey millet için. :idea:İnşallah bir de şu el yazıyı da kaldırırlar.

herşey millet için geitirikende millet için götürürkende millet için. ya getirmeyeceksin yada götürmeyeceksin. geitiriken de reklam yapıyorsun götürükende reklam yapıyorsun arada olan mağdura oluyor. 11 yılda 9 defa yönetici atama yönetmeliği değiştirdik , 4 defa sbs sınavını değiştirdik yüzlerce yönetmelik, müfradat değiştirdik, yinede öğretmeni beğenmedik. bu öğretmenin akp nin hızına yetişmesi için hüseyin bolt gibi olması lazım. kısacası öğretmenin dik duracak hali kalmadı ama malı götürenler dik durmya çalışsın.

BBNET
Geri