- Mesajlar
- 854
hocalarım Şube Öğretmenler kurulu başkanı kim olur. daha doğrusu öğretmenler kurulunda alınana kararla bir öğretmen ŞÖK Başkanı olabilir mi?
Anlayacağınız şube öğretmenler kurulunun başkanı şube rehber öğretmenidir. Genelde müdür yardımcıları görevlendirilmez.Şube öğretmenler kurulu, okul yönetimince yapılacak planlamaya göre birinci dönemin ikinci ayında, ikinci dönemin birinci veya ikinci haftasında ve yıl sonunda okul müdürü ya da görevlendireceği müdür yardımcısı veya şube rehber öğretmeninin başkanlığında toplanır. Ayrıca, gerektiğinde şube rehber öğretmeni veya okul rehber öğretmeninin önerisinin okul yönetimince uygun görülmesi hâlinde de toplanabilir.
pawofeagle' Alıntı:herkes kendi sınıfının Şök Başkanı mı oluyor yani? peki müdür bir öğretmeni tüm şube öğretmenler kurullarından başkan olmak üzere görevlendiremez mi?
yakuphan' Alıntı:Şube öğretmenler kurulu, okul yönetimince yapılacak planlamaya göre birinci dönemin ikinci ayında, ikinci dönemin birinci veya ikinci haftasında ve yıl sonunda okul müdürü ya da görevlendireceği müdür yardımcısı veya şube rehber öğretmeninin başkanlığında toplanır. Ayrıca, gerektiğinde şube rehber öğretmeni veya okul rehber öğretmeninin önerisinin okul yönetimince uygun görülmesi hâlinde de toplanabilir.