ıp sorunu

Kodla Büyü
Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Kimisine bir kaç saat sonra gelmiş. Ama ben iki üç gün bekledim. İl milli eğitimi aradım durumu anlattım, Ankaraya bildirdiler. Maillerin hepsi birikmiş şekilde ulaştı bana. Okul hesabına girince tavsiyem iki üç tane kullanıcı tanımla :)

Okulun e-posta kotası dolmuş olabilir. Değilse başka e-posta hesaplarıyla yeni kullanıcılar tanımlayabilirsiniz. Bunda da sorun yaşarsanız ilçe MEM web sitesi sorumlusuna ulaşıp sizin için onun kullanıcı oluşturmasını isteyebilirsiniz...

Email adresini doğru girdiyseniz email gelmiyorsa ilçe mebbis yöneticisinden yeni kullanıcı tanımlamasını veya email adresini değiştirmesini isteyebilirsiniz.

bana da gelmiyor 1 saattir. hem mynet hem de meb maile baktım ama yok.. ne spamlarda ne de gelen kutusunda.. ya benim anlamadığım bu IP olayını ne kadar germişler kasmışlar önemsemişler... ben içişleri bakanlığının İSAY projesinde de site güncelledim ama onlarda böyle bir durum yok. şifren neyse onunla istediğin yerden giriyosun ve IP zaten kayıt altına alınıyor.. ama MEB işin bu kısmını bence kötü yapmış... alt tarafı site güncelleyecezz merkez bankasının verilerine ulaşmıyoruz yaa :verymad:

BBNET
Geri