İzmir Yeğitek Okul Sorumlularının Tamamlaması Gereken ÖBA Kursları

Kodla Büyü

cevdettin

Üye
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim için soruyorum, İzmir Yeğitek Okul Sorumlularına her dönem görevlendirme yapılırken üçer tane ÖBA kursunu da bitirmeleri gerektiği söyleniyor. Bu durum başka iller için de geçerli mi? Bu dönemki kurslar ise şöyle:

bizde böyle bi saçmalık yok 10 bin lira için de artık yapmamayı düşünmeye başladım

E yuh artık hakikaten. İstanbul'da böyle bir uygulama yok. !!!!!! ŞİMDİLİK !!!!! Ama yarın öbür gün birisi izmirin yaptığını duyar da "aa ne güzelmiş bizim ilimizde görevlendireceğimiz öğretmenlerimiz de süper eğitimli olsunlar. bak izmir ne de güzel yapıyor." diyerek böyle birşey çıkartabilir.

Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim için soruyorum, İzmir Yeğitek Okul Sorumlularına her dönem görevlendirme yapılırken üçer tane ÖBA kursunu da bitirmeleri gerektiği söyleniyor. Bu durum başka iller için de geçerli mi? Bu dönemki kurslar ise şöyle:

Zorunluluk yok ama okuldan 2 kişi başvurunca yeğitek kurslarını alan öncelikli oluyor. Zorunlu olması mantıklı değil.

geçen yıldan beri getirilen bir uygulama. bence ildeki işgüzarların keyfi bir uygulaması. izmire geldiğimden beri diğer illerde olmayan pek çok saçma uygulama yapıyor izmir.

Evet büyük bir okuldayım onca işin arasında gerçekten çok zor oluyor. Görevi almamayı da denedim. Ancak tekim yine okuldan çıkamadım. Her işi ben yaptım. Bir de sınıfım oldu. Hiç bir şeye seslenmeyen bir branşız. Kendim için de geçerli. Onlar da yükleyebildiğini yüklüyor işte. Ne diyeyim.

ilksms
Geri