A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,016 30 Ekim 2020 #1 İzmir ve çevresinde olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Son düzenleme: 30 Ekim 2020
İzmir ve çevresinde olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun. Umarım iyisinizdir. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.
DaMieN Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,853 30 Ekim 2020 #2 İnanılmaz korkuttu. Gölcük depremini yaşamadım ama bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum hayatım boyunca.
İnanılmaz korkuttu. Gölcük depremini yaşamadım ama bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum hayatım boyunca.
A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,016 30 Ekim 2020 #3 DaMieN' Alıntı: İnanılmaz korkuttu. Gölcük depremini yaşamadım ama bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum hayatım boyunca. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hocam.
DaMieN' Alıntı: İnanılmaz korkuttu. Gölcük depremini yaşamadım ama bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum hayatım boyunca. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun hocam.
metafor Site Admin Yönetici Mesajlar 1,362 30 Ekim 2020 #4 İzmir'de çevresinde yaşayan herkese çok geçmiş olsun...